Raak! boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 3 personen * Genre: Kids

€1.895,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Raak! is de nieuwste act voor kinderen. Raak! is Sharon, Roos en Daan. Drie lieve meiden met totaal verschillende karakters. Alle drie wilden zij niets liever dan zingen en dansen. Daar waren ze dan ook druk mee bezig, alleen nog niet samen… Zo studeert Sharon dit jaar af aan de Willem Nijholt Academie voor Musical en Muziektheater en speelde zij de hoofdrol in de musical Annie. Roos studeerde Media & Entertainment Management en Musicaltheater aan de Fontys Dansacademie. Daarnaast danste ze in verschillende shows in Disneyland Parijs. Daan werkt voor de Cliniclowns en studeerde aan het Fontys Conservatorium, afdeling Muziektheater.

Raak! boeken

Toen ze elkaar tegenkwamen in de gang na een auditie, was het meteen Raak! en wisten zij: met z’n drietjes wordt het nog veel leuker om te dansen en zingen en dat doen ze sindsdien dan ook heel vaak. De liedjes van Raak! spreken veel kinderen aan, omdat ze gaan over wat zij beleven. Lekker dansen, spelen met je lievelingsknuffel of fantaseren over verliefd zijn. Dat is waar Raak! over zingt en danst en natuurlijk hopen de meiden van Raak! dat iedereen snel met ze meedoet.

Boekingen van Raak!

Onze eerste single ‘In 1 Keer Raak!’ is geschreven en geproduceerd door Future Presidents Het lijkt ons leuk om jou te leren kennen tijdens een van onze optredens. Zien we je daar?

Direct Raak! huren? Klik hier voor boekingen van Raak!

Video afspelen

Raak! boeken

€1.895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.295,-