Marco Kraats boeken

Feest binnen 5 minuten
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Apres-Ski / Feest

Wil jij Marco Kraats boeken voor jouw party of event? Met ruim 20 uitgebrachte singles is hij een bekend gezicht in het feestcircuit. En draaien de meeste feest-DJ’s zijn liedjes standaard in hun set. Marco Kraats is tijdens de Party Awards in 2014 én 2015 door collega’s en het publiek uitgeroepen tot “beste opkomende feestartiest van Nederland”. In 2019 heeft de vakjury hem uitgeroepen tot “Beste Feestartiest van Nederland”.

Marco Kraats boeken

Marco Kraats werkt sinds 2016 samen met DJ Maurice. Die stond aan de basis van de Après Ski in Nederland en vele feesthits heeft gemaakt. Maurice is ook de man ook achter de succesvolle act Snollebollekes en werkte al eerder met o.a. Het Feestteam, Wolter Kroes, Jan Smit, Alpenzusjes, Lawineboys en Gerard Joling. In 2015 had Marco Kraats een grote hit met de feestversie “Mag ik dan bij jou” van Claudia de Breij, waardoor de boekingen van Marco Kraats storm liepen.

Feestartiest boeken

Dit bleek een schot in de roos! Zijn andere liedjes als “Melken doe je zo”, “Radler is geen alcohol”, “Links rechts voor Achteren” (met Belgische TV ster Peter van de Veire en Coole Piet Diego) en “Ruitenwisser” zijn ook niet meer weg te denken uit de feesttenten. In totaal zijn de liedje van Marco al bijna 15 miljoen keer gestreamd op Youtube en Spotify. Tijd dus om deze mega populaire Marco Kraats te boeken.

Boekingen van Marco Kraats

Een optreden van Marco Kraats betekent een feestlawine van een dik half uur! Vanaf het moment dat hij in zijn blauwe pak het podium bestormt, zullen de bekende feesthits en zijn eigen liedjes de revue passeren. Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks. Gegarandeerd dat Marco Kraats ieder feest binnen 5 minuten los krijgt! Hop hop hop, Marco Kraats boeken in galop!

Direct Marco Kraats boeken? Klik hier voor boekingen van Marco Kraats

Marco Kraats boeken

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marco Kraats

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Apres-Ski / Feest€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand