Marco Kraats boeken

Feest binnen 5 minuten
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Apres-Ski / Feest

Wil jij Marco Kraats boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Marco Kraats. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Met ruim 20 uitgebrachte singles is hij een bekend gezicht in het feestcircuit. En draaien de meeste feest-DJ’s zijn liedjes standaard in hun set. Marco Kraats is tijdens de Party Awards in 2014 én 2015 door collega’s en het publiek uitgeroepen tot “beste opkomende feestartiest van Nederland”. In 2019 heeft de vakjury hem uitgeroepen tot “Beste Feestartiest van Nederland”.

Biografie Marco Kraats

Marco Kraats werkt sinds 2016 samen met DJ Maurice. Die stond aan de basis van de Après Ski in Nederland en vele feesthits heeft gemaakt. Maurice is ook de man ook achter de succesvolle act Snollebollekes en werkte al eerder met o.a. Het Feestteam, Wolter Kroes, Jan Smit, Alpenzusjes, Lawineboys en Gerard Joling. In 2015 had Marco Kraats een grote hit met de feestversie “Mag ik dan bij jou” van Claudia de Breij, waardoor de boekingen van Marco Kraats storm liepen.

Feestartiest boeken

Dit bleek een schot in de roos! Zijn andere liedjes als “Melken doe je zo”, “Radler is geen alcohol”, “Links rechts voor Achteren” (met Belgische TV ster Peter van de Veire en Coole Piet Diego) en “Ruitenwisser” zijn ook niet meer weg te denken uit de feesttenten. In totaal zijn de liedje van Marco al bijna 15 miljoen keer gestreamd op Youtube en Spotify. Tijd dus om deze mega populaire Marco Kraats te boeken.

Boekingen van Marco Kraats

Een optreden van Marco Kraats betekent een feestlawine van een dik half uur! Vanaf het moment dat hij in zijn blauwe pak het podium bestormt, zullen de bekende feesthits en zijn eigen liedjes de revue passeren. Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks. Gegarandeerd dat Marco Kraats ieder feest binnen 5 minuten los krijgt! Hop hop hop, Marco Kraats boeken in galop!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Marco Kraats kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Marco Kraats wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Marco Kraats wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Marco Kraats online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Marco Kraats kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Marco Kraats boeken

Ben jij benieuwd hoe je Marco Kraats kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Marco Kraats boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Marco Kraats

Marco Kraats inhuren

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marco Kraats

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Apres-Ski / Feest€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.495,-
€1.895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand