Jochem van Gelder boeken

€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Sinterklaas OF Kids

Wil jij Jochem van Gelder boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jochem van Gelder. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jochem van Gelder is naast presentator van bekende programma’s als Willem Wever, Praatjesmakers en Lachen Om Home Videos één van Sints grootste vrienden. In 2000 bracht hij de Sint CD “Wild Geraas” uit met nieuwe Sintsongs.

Biografie Jochem van Gelder

Dit album bereikte de Album top 5 en werd bekroond met een Gouden Plaat vanwege 40.000 verkochte exemplaren. In het nieuwe jaar brengt Jochem na al die tijd weer een nieuwe Sintsong uit. Anders dan andere jaren is de agenda 2018 voor Sint-optredens nu al open!!

Boekingen van Jochem van Gelder

Inmiddels geniet ’s werelds grootste kindervriend weer van de Spaanse zon en maakt Nederland zich op voor de Kerst maar was het niet Sint Nicolaas uit Myra die ooit zei ; “Regeren en trakteren is vooruitzien?”

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jochem van Gelder kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jochem van Gelder wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jochem van Gelder wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jochem van Gelder online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jochem van Gelder kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jochem van Gelder boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jochem van Gelder kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jochem van Gelder boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jochem van Gelder

Jochem van Gelder inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jochem van Gelder

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonSinterklaas OF Kids€1995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand