Starz boeken

Bekend van TV: elke dag op RTL Telekids
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 30 OF 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Kids

Wil jij Starz boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Starz. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De meidengroep Starz bestaat uit de drie feeën Glitter, Magic en Glowy. Ze zingen vrolijke, fantasierijke, hoogwaardig geproduceerde kinderliedjes in het genre fairy-pop. Starz richt zich op kinderen tussen vier en zes jaar, maar is ook leuk voor jongere broertjes en zusjes.

Biografie Starz

In een betoverende 30 minuten durende show neemt Starz samen met de kinderen een kijkje in Sterrenland. In de show, vol met liedjes en dansjes die kinderen goed mee kunnen doen, moeten Starz en de kinderen een probleem oplossen: De vlaggetjes zijn kwijt! Starz is speciaal voor de kinderen naar de aarde gekomen en had vlaggetjes meegenomen, maar hun gemene tegenstander Tunus heeft die verstopt!

Boekingen van Starz

Gaat het de kinderen lukken om de vlaggetjes te vinden? Laat ze mee springen, dansen en zingen op de muziek van Starz. Starz kunt u iedere dag bewonderen op Telekids en uiteraard op alle RTL kanalen zoals XL en Videoland.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Starz kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Starz wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Starz wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Starz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Starz kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Starz boeken

Ben jij benieuwd hoe je Starz kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Starz boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Starz

Starz inhuren

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Starz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 OF 45 minuteninclusief tot 400 personen3 personenKids€1795,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand