Pascal Redeker boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 1 persoon * Genre: Feest / Nederlandstalig * Ook bekend van “Cafe Bolle Jan”

€1.495,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Pascal Redeker boeken doe je natuurlijk bij BekendeArtiestBoeken.NL! Pascal timmert al een aantal jaar flink aan de weg, met als resultaat dat hij zich 1 van de meest geboekte artiesten mag noemen. De reeds gemaakte singles als: Lieve Mathilde, Twee Bruine Ogen, De Wereld Mag Het Weten, Kijk Om Je Heen en Dansen Tot De Zon Opkomt worden dan ook tijdens zijn optredens luidkeels meegezongen.

Pascal Redeker boeken

Maar daarnaast zingt hij echt alles wat nodig is om het feest te laten slagen. Hij zegt zelf vaak gekscherend: “Ik zing van Hazes tot House…” Hij is al sinds 2007 een van de vaste huiszangers van Café Bolle Jan in Amsterdam. Natuurlijk het café van de familie Froger. In 2012 mocht hij de “Halftime Show” verzorgen in een kolkende Amsterdam ArenA voor 67.000 mensen.

Boekingen van Pascal Redeker

In 2014 ontving hij een Party Award voor “Populairste Party Artiest” voor zangers als Django Wagner, Wolter Kroes en Peter Beense. En in 2015 nam hij deel aan het TV programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Nog een leuke wetenswaardigheid is dat Pascal zowel in spraak als in zang een aantal BN’ers moeiteloos na kan doen, wat dacht u bijvoorbeeld van een (bijna) niet te onderscheiden imitatie van Gerard Joling? De looks, het talent, en het doorzettings-vermogen is er: Pascal Redeker een artiest in hart en nieren Pascal is een zanger die het feest brengt op een verrassende manier! Pascal Redeker boeken is bij ons snel en vakkundig geregeld. Neem voor informatie en/of boekingen van Pascal Redeker contact met ons op.

Direct Pascal Redeker huren? Klik hier voor boekingen van Pascal Redeker

Video afspelen

Pascal Redeker boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.500,-
€1.195,-
€895,-