Rob Ronalds boeken

€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Rob Ronalds boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rob Ronalds. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dat Rob Ronalds inmiddels de status heeft van bekende Nederlander mag ondertussen wel duidelijk zijn. Rob is bekend van o.a. Cooldown Café, het tv-programma Ab Normaal en het dagelijks op TV-Oranje te bekijken programma Holland Clip Festival.

Biografie Rob Ronalds

Rob Ronalds maakte vele singles. Zijn grootste hit tot nu toe is “Kleine blonde Mariandel”. Daarnaast had hij een geweldige kroegenhit in het voorjaar van 2008 met “Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven”. Vorig jaar (2007) zorgde de uit de handel genomen single “Bloed zweet & de vlieger” voor de nodige opschudding en kreeg Rob Ronalds veel aandacht in de bladen en op tv.

Feestartiesten boeken

In oktober van 2008 verschijnt de nieuwe single van Rob Ronalds: “Haar rode lampie”. Een geweldige feestknaller met als onderwerp een “meisje van plezier”.

Boekingen van Rob Ronalds

Op de bühne is Rob Ronalds een kanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elke tent op z’n kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met optredens in zowel binnen- als buitenland bewezen een entertainer van grootse klasse te zijn. Daarnaast is Rob’s podiumhumor van grote klasse! Rob Ronalds is een absolute aanrader én een zekerheid voor een geslaagde feestavond!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rob Ronalds kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rob Ronalds wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rob Ronalds wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rob Ronalds online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rob Ronalds kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rob Ronalds boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rob Ronalds kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rob Ronalds boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rob Ronalds

Rob Ronalds inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rob Ronalds

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonFeest / Nederlandstalig€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€1.595,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand