Joost Marsman boeken

€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederpop

Joost Marsman was jarenlang de leadzanger van de band Is Ook Schitterend (IOS). Sinds 2009 is hij solo en inmiddels heeft hij zijn eerste solo album uitgebracht. ‘Waar Liefde Begint’ is de titel van het album, en dat is niet voor niets. Joost Marsman: “Ik ben bij het schrijven van de liedjes op zoek gegaan naar de oorsprong van mijn liefde voor muziek. Die ligt bij bands als Fleetwood Mac, Dire Straits, Bruce Springsteen and the E Street band. Stuk voor stuk hebben ze op deze plaat een grote stempel gedrukt. Verder is de liefde nou eenmaal mijn grootste inspiratiebron als het om teksten gaat. Een titel met een dubbele betekenis dus.”

Joost Marsman boeken

Joost Marsman is onlosmakelijk verbonden aan zijn band IOS (IsOokSchitterend) en hun grootste hit, instant Nederpop-klassieker Voltooid Verleden Tijd. Maar neem die titel vooral niet te letterlijk, want zelf houdt de 45-jarige zanger zich optimistisch voor dat hij pas halverwege is. En na bijna tien jaar radiostilte heeft hij zin in de tweede helft.

Boekingen van Joost Marsman

Joost Marsman is onlosmakelijk verbonden aan zijn band IOS (IsOokSchitterend) en hun grootste hit, instant Nederpop-klassieker Voltooid Verleden Tijd. Maar neem die titel vooral niet te letterlijk, want zelf houdt de 45-jarige zanger zich optimistisch voor dat hij pas halverwege is. En na bijna tien jaar radiostilte heeft hij zin in de tweede helft. Live met zijn band worden hitsingles als Uit De Schaduw en Altijd Wel Iemand nieuw leven ingeblazen, speelt Joost werk van zijn eerste solo-album ‘Waar Liefde Begint’, eert hij zijn idolen (van Bruce Springsteen tot De Dijk) en verrast hij met liedjes die hij voor andere artiesten schreef (o.a. Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes, Do).

Direct Joost Marsman boeken ? Klik hier voor boekingen van Joost Marsman

Joost Marsman boeken

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Joost Marsman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederpop€1975,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.695,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand