Joost Marsman boeken

€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederpop

Wil jij Joost Marsman boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Joost Marsman. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Joost Marsman was jarenlang de leadzanger van de band Is Ook Schitterend (IOS). Sinds 2009 is hij solo en inmiddels heeft hij zijn eerste solo album uitgebracht. ‘Waar Liefde Begint’ is de titel van het album, en dat is niet voor niets. Joost Marsman: “Ik ben bij het schrijven van de liedjes op zoek gegaan naar de oorsprong van mijn liefde voor muziek. Die ligt bij bands als Fleetwood Mac, Dire Straits, Bruce Springsteen and the E Street band. Stuk voor stuk hebben ze op deze plaat een grote stempel gedrukt. Verder is de liefde nou eenmaal mijn grootste inspiratiebron als het om teksten gaat. Een titel met een dubbele betekenis dus.”

Biografie Joost Marsman

Joost Marsman is onlosmakelijk verbonden aan zijn band IOS (IsOokSchitterend) en hun grootste hit, instant Nederpop-klassieker Voltooid Verleden Tijd. Maar neem die titel vooral niet te letterlijk, want zelf houdt de 45-jarige zanger zich optimistisch voor dat hij pas halverwege is. En na bijna tien jaar radiostilte heeft hij zin in de tweede helft.

Boekingen van Joost Marsman

Joost Marsman is onlosmakelijk verbonden aan zijn band IOS (IsOokSchitterend) en hun grootste hit, instant Nederpop-klassieker Voltooid Verleden Tijd. Maar neem die titel vooral niet te letterlijk, want zelf houdt de 45-jarige zanger zich optimistisch voor dat hij pas halverwege is. En na bijna tien jaar radiostilte heeft hij zin in de tweede helft. Live met zijn band worden hitsingles als Uit De Schaduw en Altijd Wel Iemand nieuw leven ingeblazen, speelt Joost werk van zijn eerste solo-album ‘Waar Liefde Begint’, eert hij zijn idolen (van Bruce Springsteen tot De Dijk) en verrast hij met liedjes die hij voor andere artiesten schreef (o.a. Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes, Do).

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Joost Marsman kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Joost Marsman wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Joost Marsman wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Joost Marsman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Joost Marsman kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Joost Marsman boeken

Ben jij benieuwd hoe je Joost Marsman kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Joost Marsman boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Joost Marsman

Joost Marsman inhuren

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Joost Marsman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederpop€1975,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand