Mick Harren boeken

Bekend van o.a. “Sweet Caroline”
€1.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Mick Harren boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mick Harren. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Al ruim 25 jaar timmert Mick Harren al aan de weg als entertainer en zanger. Van zowel het Engelstalige als het Nederlandstalige repertoire. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij het Nederlandse publiek, dat iedere keer weer geniet. O.a. van de opzwepende muziek van de zanger, die van elke gelegenheid een feestje maakt. Mick Harren is een graag geziene gast op elke feestelijke gelegenheid. Zowel als tape-act, maar ook op grotere podia´s in het land is het Mick niet vreemd om met verschillende bands live op te treden.

Biografie Mick Harren

Zelfs in de vaderlandse hitlijsten is de naam Mick Harren geen onbekende. O.a. het door Mick Harren zelf geschreven nummer ‘Doe Maar Gewoon’ voor de SBS6 reallife soap rondom de familie `De Veerkampjes’. Maar ook  de zelf geschreven Nederlandse tekst op de klassieker ‘Sweet Caroline’ werd een Top 40 hit. Maar Mick’s Engelstalige CD ‘Good Things’ leverde diverse hits op, tot zelfs ver over de grens.

Bekende zanger boeken

Zo bereikte het nummer ‘Everlasting Flow’, geschreven door Haro Slok en Henk Jan Smits, zelf een top 3 notering in de hitlijst van Hong Kong. In 2002 had Mick de eer om te mogen zingen in een bomvolle Arena voor Prins Willem Alexander en Prinses Maxima. Dit was bij de feestelijke gelegenheid? oorafgaande aan het huwelijk van het Koninklijk paar.

Boekingen van Mick Harren

Mick slaat nu een geheel nieuwe weg in, door samen met zijn muzikale vrienden TV-formats te bedenken, te maken èn te presenteren. Sinds kort is de CD met duetten samen met Willy Alberti uit, een groot succes! In 2022 scoort Mick Harren een zomerhit onder zijn pseudoniem Zonny M met “Zon op mijn piemel“.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mick Harren kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mick Harren wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mick Harren wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mick Harren online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mick Harren kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mick Harren boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mick Harren kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mick Harren boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mick Harren

Mick Harren inhuren

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mick Harren

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€1950,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€2.195,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand