Mick Harren boeken

Bekend van o.a. “Sweet Caroline”
€1.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Mick Harren boeken voor jouw feest of evenement? Al ruim 25 jaar timmert Mick Harren al aan de weg als entertainer en zanger van zowel het Engelstalige als het Nederlandstalige repertoire. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij het Nederlandse publiek, dat iedere keer weer geniet. O.a. van de opzwepende muziek van de zanger, die van elke gelegenheid een feestje maakt. Mick Harren is een graag geziene gast op elke feestelijke gelegenheid. Zowel als tape-act, maar ook op grotere podia´s in het land is het Mick niet vreemd om met verschillende bands live op te treden.

Mick Harren boeken

Zelfs in de vaderlandse hitlijsten is de naam Mick Harren geen onbekende. O.a. het door Mick Harren zelf geschreven nummer ‘Doe Maar Gewoon’ voor de SBS6 reallife soap rondom de familie `De Veerkampjes’. Maar ook  de zelf geschreven Nederlandse tekst op de klassieker ‘Sweet Caroline’ werd een Top 40 hit. Maar Mick’s Engelstalige CD ‘Good Things’ leverde diverse hits op, tot zelfs ver over de grens.

Bekende zanger boeken

Zo bereikte het nummer ‘Everlasting Flow’, geschreven door Haro Slok en Henk Jan Smits, zelf een top 3 notering in de hitlijst van Hong Kong. In 2002 had Mick de eer om te mogen zingen in een bomvolle Arena voor Prins Willem Alexander en Prinses Maxima. Dit was bij de feestelijke gelegenheid? oorafgaande aan het huwelijk van het Koninklijk paar.

Boekingen van Mick Harren

Mick slaat nu een geheel nieuwe weg in, door samen met zijn muzikale vrienden TV-formats te bedenken, te maken èn te presenteren. Sinds kort is de CD met duetten samen met Willy Alberti uit, een groot succes! In 2022 scoort Mick Harren een zomerhit onder zijn pseudoniem Zonny M met “Zon op mijn piemel

Direct Mick Harren boeken? Klik hier voor boekingen van Mick Harren

Mick Harren boeken

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mick Harren

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€1950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.150,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand