Noah boeken

Inclusief licht/geluid/SFX tot 1000 personen: €3.150,-
€2.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  4 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Er zijn heel veel bands, artiesten en entertainers, maar er zijn er maar enkelen die elk optreden onvergetelijk maken. NOAH is zo'n band. Als geen ander weet NOAH dat muziek en entertainment hand in hand gaan!

Noah boeken

NOAH ontleent haar naam aan de gelijknamige ultra trendy restaurantketen aan de westkust van de USA. Terwijl aan de start van dit millennium de fastfood tentjes als paddestoelen de grond uitschieten, besluit ene Einstein Noah het over een hele andere boeg te gooien. Jaren later blijkt zijn formule Back2Basic, fair food & real flavors een meesterzet. De Noah hotspot's in de chique buitenwijken aan de Amerikaanse westkust zijn buitengewoon populair en bijzonder succesvol. Tussen de fastfoodketens en de snackcorner wannabe's is er gelukkig toch nog plek voor de real deal! En dat is NOAH: The Real Deal! NOAH is een 6-koppige band die niet alleen muzikaal een topprestatie levert, maar ook op het podium voor genoeg spektakel en interactie zorgt. Bij NOAH dus geen meelopende tape's en geen voorgekauwde setlijsten. Een bewuste keuze. Hierdoor kan NOAH namelijk moeiteloos inspelen op het publiek en is geen optreden hetzelfde!

Boekingen van Noah

Velen die zeggen het, maar slechts enkelen bewijzen het. NOAH behoord absoluut tot de laatste categorie. Al ruim 12,5jaar maakt NOAH van elk feest een TOP-FEEST! En met meer dan 1000 succesvolle shows op haar naam kan NOAH absoluut elke situatie de baas. Niet voor niets wordt NOAH regelmatig voor diverse theme-parties ingezet zoals de Zwartepieten huisband van Jochem van Gelder (voor 10.000 uitzinnige kinderen), maar ook als 'Amstel live band' en 'Heineken Studenten band' laat NOAH keer op keer enthousiaste reacties achter!

Direct Noah boeken? Klik hier voor boekingen van Noah

Noah boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Noah

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Coverband4 x 40 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€2995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.095,-
€2.695,-