De Mannen Van Oranje boeken

Feest in de overtreffende trap!
€3.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3950,-
 • Duur
  3 x 45 of 2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Unieke Nederlandstalige Feestband
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij De Mannen van Oranje boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Wat krijg je als je de huiszanger van het beroemde Amsterdamse café Bolle Jan samenvoegt met vier steengoede muzikanten uit de begeleidingsbands van Wolter Kroes en Frans Bauer?

De Mannen Van Oranje boeken

De enige band in Nederland die alleen maar feestmuziek van eigen bodem speelt en daarmee elk publiek van jong tot oud aan het hossen en zingen krijgt. De band die er voor kan zorgen dat elke Hollandse feestavond aan elkaar gespeeld wordt met passend repertoire en die daarbij op verzoek alle voorbijkomende artiesten ook nog eens begeleidt, maar die ook zelfstandig een hele avond voor het echte Hollandse lied kan zorgen.

Boekingen van De Mannen Van Oranje

En nee, de Mannen Van Oranje zijn geen Nederpop band. Ook zijn ze geen Nederrock- of Smartlappenformatie. De Mannen Van Oranje brengen FEEST! Enkel en alleen de toppers van het Hollandse lied, de hele avond lang. Jan Smit, Guus Meeuwis, Nick en Simon, Wolter Kroes, Jannes, Gebroeders Ko en Frans Bauer en ga zo maar door.

Feestband boeken

De perfecte band voor iedere gelegenheid waar Hollandse gezelligheid en meezingen gewenst is: van feesttenten, dorps- en pleinfeesten, bedrijfsfeesten, artiestenbegeleidingen, studentenfeesten tot bruiloften en natuurlijk voetbalevenementen en carnaval zijn de Mannen Van Oranje onmisbaar!

Direct De Mannen Van Oranje boeken? Klik hier voor boekingen van De Mannen Van Oranje

De Mannen Van Oranje boeken

€3.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Mannen Van Oranje

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke Nederlandstalige Feestband3 x 45 of 2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenNederlandstalig / Feest€3950,-

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-
€3.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand