De Mannen Van Oranje boeken

Feest in de overtreffende trap!
€3.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3950,-
 • Duur
  3 x 45 of 2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Unieke Nederlandstalige Feestband
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij De Mannen Van Oranje boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Mannen Van Oranje. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wat krijg je als je de huiszanger van het beroemde Amsterdamse café Bolle Jan samenvoegt met vier steengoede muzikanten uit de begeleidingsbands van Wolter Kroes en Frans Bauer?

Biografie De Mannen Van Oranje

De enige band in Nederland die alleen maar feestmuziek van eigen bodem speelt en daarmee elk publiek van jong tot oud aan het hossen en zingen krijgt. De band die er voor kan zorgen dat elke Hollandse feestavond aan elkaar gespeeld wordt met passend repertoire en die daarbij op verzoek alle voorbijkomende artiesten ook nog eens begeleidt, maar die ook zelfstandig een hele avond voor het echte Hollandse lied kan zorgen.

Boekingen van De Mannen Van Oranje

En nee, de Mannen Van Oranje zijn geen Nederpop band. Ook zijn ze geen Nederrock- of Smartlappenformatie. De Mannen Van Oranje brengen FEEST! Enkel en alleen de toppers van het Hollandse lied, de hele avond lang. Jan Smit, Guus Meeuwis, Nick en Simon, Wolter Kroes, Jannes, Gebroeders Ko en Frans Bauer en ga zo maar door.

Feestband boeken

De perfecte band voor iedere gelegenheid waar Hollandse gezelligheid en meezingen gewenst is: van feesttenten, dorps- en pleinfeesten, bedrijfsfeesten, artiestenbegeleidingen, studentenfeesten tot bruiloften en natuurlijk voetbalevenementen en carnaval zijn de Mannen Van Oranje onmisbaar!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Mannen Van Oranje kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Mannen Van Oranje wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Mannen Van Oranje wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Mannen Van Oranje online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Mannen Van Oranje kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Mannen Van Oranje boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Mannen Van Oranje kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Mannen Van Oranje boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Mannen Van Oranje

De Mannen Van Oranje inhuren

€3.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Mannen Van Oranje

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke Nederlandstalige Feestband3 x 45 of 2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenNederlandstalig / Feest€3950,-

Vergelijkbare artiesten

€3.695,-
€3.795,-
€3.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand