PPM Band boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4195,-
 • Duur
  4 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief (wel incl. LED-wall)
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij PPM Band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van PPM Band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hoe kan het dat een coverband zichzelf na 30 jaar nog steeds kan onderscheiden? Dat veel muzikanten uit de entertainmentwereld PPM gebruiken als ‘voorbeeld-orkest’? En hoe kan het dat de agenda van PPM al jarenlang moeiteloos gevuld wordt en dat de band nog steeds weekenden tekort komt?

Biografie PPM Band

Het antwoord is eigenlijk simpel: zet 5 topmuzikanten op een podium met zangeres Loes Lammertink, die niet alleen een van de mooiste zangeressen is die het entertainmentcircuit rijk is, maar die ook nog een gouden stem heeft. Laat vervolgens Stefan Schaminee doen waar hij geweldig in is: bassen. Vraag vervolgens Daniel Mouthaan of hij z’n gang wil gaan op gitaar. Geniet wanneer de afgestudeerde Dirk de grooves eronder legt op drums. Laat met een gerust hart de sounds over aan toetsenist Edwin Spoelman en… Plaats tot slot het geheel onder de bezielende leiding van Herman Beumers die als multi-instrumentalist en bandleider, maar misschien wel nog meer als prettig persoon al jaren een begrip is in Nederland.

By Request is gouden greep

Wedden dat je een band hebt die al meer dan 30 jaar laat zien dat hun formule werkt? PPM: musici die zichzelf al jarenlang steeds weer opnieuw weten uit te vinden. Wanneer muziek spelregels kent, dan heeft PPM die geschreven. Ook de nieuwste formule onder de naam ‘ PPM REQUEST ‘ blijkt wederom een gouden vondst te zijn. Publiek dat middels formulieren in de zaal, sms, facebook of twitter direct een nummer aan kan vragen wat ook direct door de mannen zal worden uitgevoerd. Kom er maar op, verzin het maar.

Boekingen van PPM Band

Dat je met PPM, met al haar routine, muzikaliteit en flexibiliteit, alle kanten opkunt is door de jaren heen ook niet onopgemerkt gebleven bij de bekende Nederlandse artiesten. Onder ”Wat goed is komt vanzelf” werd menig concert verzorgt van Mick Harren, Robert Leroy, en Dario. Bij Peter Beense staat PPM onder ‘favorieten’ en Wolter Kroes koos voor PPM tijdens zijn Ahoy – concerten….

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig PPM Band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je PPM Band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van PPM Band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij PPM Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van PPM Band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

PPM Band boeken

Ben jij benieuwd hoe je PPM Band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct PPM Band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van PPM Band

PPM Band inhuren

€4.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van PPM Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow4 x 45 minutenexclusief (wel incl. LED-wall)6 personenAllround€4195,-
Live bandshow4 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€4495,-

Vergelijkbare artiesten

€4.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand