Nielson boeken

Bandshow * Duur: 1 x 45 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 6 personen * Genre: Nederlandstalig * RICHTGAGE: BOVEN € 15.000,-

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Nielson is terug. En zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling.. Een optreden van Nielson is gegarandeerd een feestje. Met behulp van zijn gitaar speelt hij voornamelijk positieve en energieke Nederlandstalige popliedjes.

Nielson boeken

De populaire singer-songwriter begon al jong met het maken van muziek. Toen hij als kleine jongetje een drumstel voor zijn verjaardag kreeg, ontstond zijn liefde voor muziek. Hij deed als tiener mee aan verschillende talentenjachten en volgde na de middelbare school een opleiding aan de Herman Brood Academie in Utrecht, op de hiphop-afdeling. Hoewel hij dus in eerste instantie begon met rappen, vond hij na zijn opleiding zijn passie: het schrijven en zingen van Nederlandstalige liedjes. Dat dit hem erg goed afging, bleek wel tijdens het programma De beste singer-songwriter van Nederland in 2012. Zijn deelname aan dit programma maakte hem bekend bij het grote publiek.

Nielson huren

Nielsons debuutalbum Zo Van Ah Yeah kwam in 2014 op nummer twee binnen in de hitlijsten. Hij scoorde een gigantische hit met het nummer Beauty en de Brains, waarmee hij drie keer platina behaalde. Er volgde een clubtour langs verschillende bekende poppodia, zoals Paradiso en Tivoli. Daarnaast verzorgde Nielson in juni van dat jaar het voorprogramma van Guus Meeuwis.

Boekingen van Nielson

Nielson scoort niet alleen in zijn eentje, maar ook samen met andere artiesten, grote hits. Het nummer Hoe, dat hij in het voorjaar van 2013 opnam met Miss Montreal, werd een gigantisch succes. Het duo won hiermee een 100% NL Award voor de hit van het jaar. Later dat jaar maakte Nielson samen met de mannen van Bløf het nummer Mannenharten, de titelsong van de gelijknamige film. Ook deze single werd een groot succes en stond 14 weken in de Nederlandse Top 40.

Nielson inhuren

Met zijn eigen show Weet je wat het is? liet Nielson zien dat hij niet alleen goed kan zingen, maar ook een feestje kan bouwen. In 2016 verkocht hij twee keer de Heineken Music Hall uit met een show vol covers, eigen werk en een heuse afterparty. Ook 2018 wordt naar verwachting weer een topjaar voor deze artiest. Hij zal in dit jaar namelijk een nieuw album vol steengoede nummers uitbrengen! Wilt u Nielson boeken voor uw evenement of feest? Neem dan contact op met BekendeArtiestBoeken.NL

Direct Nielson boeken ? Klik hier voor boekingen van Nielson

Video afspelen

Nielson boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Dio

Op aanvraag
Op aanvraag