Johan Heuser boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Johan Heuser boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Johan Heuser. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Johan Heuser is een sympathieke zanger uit de Betuwe. Bij op school georganiseerde musicals, toneelstukken en playbackshows kon Johan zich op jonge leeftijd al helemaal uitleven. Eenmaal op de middelbare school neemt hij in een plaatselijke studio wat nummers op. Op advies van zijn idool Corry Konings besluit Johan op zangles te gaan.

Biografie Johan Heuser

In het jaar 2000 kwam zijn debuutsingle ‘Waar Ik Ga En Sta’ uit. Korte tijd later komt hij in de schijnwerpers te staan als hij samen met Corry Konings het duettenalbum ‘Eindeloos’ uitbrengt. Met daarop singles als ‘De zon’ en ‘Een zomer met jou’. In 2002 scoort het duo een grote hit met de ‘Hup Hup Song’ waardoor zij te zien zijn in televisieprogramma’s als ‘Op Volle Toeren’ en ‘Nederland Muziekland’.

Boekingen van Johan Heuser

Vervolgens wordt het voor Johan tijd zich weer te richten op zijn solocarrière. Er verschijnen singles als ‘De Sterren Van Rhodos’, ‘Hoe Zou Het Morgen Zijn’, ‘Bardolino’ en ‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’. Johan Heuser, bekend om zijn looks, enthousiasme en zijn warme sound heeft een stijgende lijn te pakken in zijn muzikale loopbaan. We zullen dus ook de komende jaren nog veel van hem gaan horen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Johan Heuser kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Johan Heuser wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Johan Heuser wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Johan Heuser online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Johan Heuser kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Johan Heuser boeken

Ben jij benieuwd hoe je Johan Heuser kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Johan Heuser boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Johan Heuser

Johan Heuser inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Johan Heuser

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand