Johan Heuser boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Johan Heuser is een sympathieke zanger uit de Betuwe. Bij op school georganiseerde musicals, toneelstukken en playbackshows kon Johan zich op jonge leeftijd al helemaal uitleven. Eenmaal op de middelbare school neemt hij in een plaatselijke studio wat nummers op. Op advies van zijn idool Corry Konings besluit Johan op zangles te gaan.

Johan Heuser boeken

In het jaar 2000 kwam zijn debuutsingle ‘Waar Ik Ga En Sta’ uit. Korte tijd later komt hij in de schijnwerpers te staan als hij samen met Corry Konings het duettenalbum ‘Eindeloos’ uitbrengt. Met daarop singles als ‘De zon’ en ‘Een zomer met jou’. In 2002 scoort het duo een grote hit met de ‘Hup Hup Song’ waardoor zij te zien zijn in televisieprogramma’s als ‘Op Volle Toeren’ en ‘Nederland Muziekland’.

Boekingen van Johan Heuser

Vervolgens wordt het voor Johan tijd zich weer te richten op zijn solocarrière. Er verschijnen singles als ‘De Sterren Van Rhodos’, ‘Hoe Zou Het Morgen Zijn’, ‘Bardolino’ en ‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’. Johan Heuser, bekend om zijn looks, enthousiasme en zijn warme sound heeft een stijgende lijn te pakken in zijn muzikale loopbaan. We zullen dus ook de komende jaren nog veel van hem gaan horen.

Direct Johan Heuser huren? Klik hier voor boekingen van Johan Heuser

Johan Heuser boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Johan Heuser

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand