Daniel Lohues boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Drents

Daniël Lohues wordt geboren op 16-02-1971 in Emmen. 5 december 1984 krijgt hij zijn eerste gitaar. . Hij leert zichzelf spelen. Vindt zijn voorbeelden in the Beatles, the Rolling Stones, Bob Dylan, Prince, Pink Floyd en Robert Johnson.

Daniel Lohues boeken

Met wat vrienden uit de buurt begint hij zijn eerste band. De eerste optredens vinden plaats op verjaardagfeestjes en feestavonden van de huishoudschool in Klazienaveen. Als hij negentien is, wordt hij gevraagd om bij The Charlies te komen spelen. Een populaire band die standplaats Emmen had verruild voor Utrecht. Optredens worden talrijker en groter. Met zijn band Skik staat hij op Pinkpop en ziet een groeiende schare enthousiaste fans ontstaan door het hele land. . Jarenlang is het Skik wat de klok slaat.

Boekingen van Daniel Lohues

Dan besluit Daniël dat het hoogste tijd is voor iets anders. Hij gaat produceren en songs schrijven voor anderen. Ondermeer Guus Meeuwis, Paul de Leeuw, Jenny Arean, Freek de Jonge en Kinderen voor Kinderen nemen Lohues’ songs op. Hij schrijft een lied voor de film ‘Van God Los’, maakt muziek bij commercials en begint met het wekelijks schrijven van een column voor het Dagblad van het Noorden. Op dit moment schrijft Daniël filmmuziek en een boek genaamd “afscheid van de Blues’. Songs voor zijn aankomende album stapelen zich op. Ook maait hij regelmatig zijn gras en heeft hij inmiddels zijn rijbewijs gehaald.

Direct Daniel Lohues huren? Klik hier voor boekingen van Daniel Lohues

Daniel Lohues boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Daniel Lohues

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 45 minutenexclusief1 persoonNL / DrentsOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand