Daniel Lohues boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Drents

Wil jij Daniel Lohues boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Daniel Lohues. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Daniël Lohues wordt geboren op 16-02-1971 in Emmen. 5 december 1984 krijgt hij zijn eerste gitaar. . Hij leert zichzelf spelen. Vindt zijn voorbeelden in the Beatles, the Rolling Stones, Bob Dylan, Prince, Pink Floyd en Robert Johnson.

Biografie Daniel Lohues

Met wat vrienden uit de buurt begint hij zijn eerste band. De eerste optredens vinden plaats op verjaardagfeestjes en feestavonden van de huishoudschool in Klazienaveen. Als hij negentien is, wordt hij gevraagd om bij The Charlies te komen spelen. Een populaire band die standplaats Emmen had verruild voor Utrecht. Optredens worden talrijker en groter. Met zijn band Skik staat hij op Pinkpop en ziet een groeiende schare enthousiaste fans ontstaan door het hele land. . Jarenlang is het Skik wat de klok slaat.

Boekingen van Daniel Lohues

Dan besluit Daniël dat het hoogste tijd is voor iets anders. Hij gaat produceren en songs schrijven voor anderen. Ondermeer Guus Meeuwis, Paul de Leeuw, Jenny Arean, Freek de Jonge en Kinderen voor Kinderen nemen Lohues’ songs op. Hij schrijft een lied voor de film ‘Van God Los’, maakt muziek bij commercials en begint met het wekelijks schrijven van een column voor het Dagblad van het Noorden. Op dit moment schrijft Daniël filmmuziek en een boek genaamd “afscheid van de Blues’. Songs voor zijn aankomende album stapelen zich op. Ook maait hij regelmatig zijn gras en heeft hij inmiddels zijn rijbewijs gehaald.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Daniel Lohues kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Daniel Lohues wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Daniel Lohues wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Daniel Lohues online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Daniel Lohues kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Daniel Lohues boeken

Ben jij benieuwd hoe je Daniel Lohues kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Daniel Lohues boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Daniel Lohues

Daniel Lohues inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Daniel Lohues

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 45 minutenexclusief1 persoonNL / DrentsOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand