Mental Theo boeken

Toeslag op feestdagen óf >200 km vanaf Oss
€4.250,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €4250,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ show (Algemeen)
 • Genre
  Freestyle / 90’s
Mental Theo boeken op jouw feest of event? Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo is een internationale DJ met 20 jaar ervaring, draaide op ‘s werelds grootste raves met o.a Carl Cox, Laurent Garnier, Lenny Dee, Tiesto, Steve Mason, Jeff Mills, Sven Vath, Marco V, Gigi d’Agostino, Johan Gielen, Westbam, Jean, en vele andere toppers.

Mental Theo boeken

Party’s all around the world, van Australië tot de USA en tevens live act van het jaar in Schotland in 1996. Theo werd eind jaren ’90 “DJ van het jaar” in Duitsland samen met Charly Lownoise. Mental Theo is ook de creator van o.a. het welbekende concept Thunderdome dat nu door ID & T wordt gerund. Zijn muzikale doorbraak kwam samen met Charly Lownoise in begin jaren ’90 met o.a. Club en Mellow House, later ook met Gabber en Happy Hardcore. (O.a. Speedcity Tour). Eerste plaat van Charly en Theo samen was ‘Whole lotta Lownoise’ een gejatte AC/DC sample. Grootste hit was ‘Wonderful Days‘ en best verkochte album Charlottenburg. Wereldwijd werden er miljoenen platen verkocht en dit had positieve gevolgen voor de boekingen van Mental Theo.

Boekingen van Mental Theo

Theo staat bekend als de brutaalste VJ van Nederland en als gekste DJ. Ondertussen is ie ook nog overgestapt naar MTV. Naast de TV firma heeft Theo ook een eigen platenfirma ‘Patriott Records’ samen met zijn compagnon Marcel Theunissen die o.a. bekend is van de club/trance act Central Seven. Ook is Theo actief in het buitenland. Racen is zijn lust en zijn leven. Op Zandvoort kent men hem als de gek die drie auto’s in een weekend doormidden durft te rijden met een gemiddelde snelheid van 180 km/per uur Theo leerde racen van een meisje en won de “Veronica sterren race” in de jaren ’90. Allemaal redenen om Mental Theo te boeken.

Mallorca

Naast alle bezigheden is Theo ook nog mede eigenaar van een aantal horecazaken in Mallorca. Iedere zomer is hij daar en kun je hem zien en horen draaien. Ook de tv-opnames van “Mental Theo On The Road” komen dan hier vandaan. Hij presenteert veel op tv zoals bij het RTL programma motorXperience, Slam! Fm on tour, en sinds begin 2009 presenteert hij ook het programma Hard Attack! En dit is nog maar enkel een greep van wat Mental Theo er allemaal nog bij doet! Direct Mental Theo boeken? Klik hier voor boekingen van Mental Theo

Mental Theo boeken

€4.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mental Theo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
DJ show (Algemeen)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonFreestyle / 90's€4250,-
DJ Show (Feestdag óf >200 km vanaf Oss)1 x 60 minuten exclusief geluid en techniek1 persoonFreestyle / 90's€5250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.975,-
€3.275,-