Captain Jack boeken

Incl. reiskosten, ex hotel/diner/ontbijt voor 3 personen
€6.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6000,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Dance 90's

Wil jij Captain Jack boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Captain Jack. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Captain Jack is een van de bekendste Pop/Dance acts uit de jaren ´90. In de zomer van 1995 is het project door producer Udo Niebergall opgericht. Meteen scoorde de act hit na hit! Maar liefste 7 Platina en 12 Gouden Platen en wereldwijde Top 10 hitsingles met tracks als `Drill Instructor, ´Soldier Soldier´en´Captain Jack´.

Biografie Captain Jack boeken

Vele prijzen kreeg de formatie uitgereikt, alleen al in 1997 werd Captain Jack driemaal genomineerd voor de gerenommeerde Echo Awards.

90’s artiesten boeken

Captain Jack heeft wereldwijd meer dan 7 Miljoen singles en albums verkocht, dit maakt het tot een van de best scorende dance acts aller tijden.

Boekingen van Captain Jack

Met Bruce Lacy als charismatische frontman, zorgt Captain Jack ervoor dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft. Captain Jack bezorgt je dan ook gegarandeerd een party, waar de stemming er altijd goed in zit!.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Captain Jack kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Captain Jack wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Captain Jack wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Captain Jack online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Captain Jack kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Captain Jack boeken

Ben jij benieuwd hoe je Captain Jack kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Captain Jack boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Captain Jack

Captain Jack inhuren

€6.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Captain Jack

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenPop / Dance 90's€6000,-

Vergelijkbare artiesten

€6.500,-
€7.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand