Sylver boeken

Bekend van o.a. “Turn The Tide” en “Why Worry”
€6.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6500,-
 • Duur
  1 x 35-40 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  eigen repertoire / 90's / dance

Wil jij Sylver boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sylver. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In het universum van de Belgische dance bekleedt Sylver een speciaal plekje. Slechts weinig dance acts van eigen bodem kunnen zich beroepen op een dergelijke langlopende internationale carrière en verkoop van 2 miljoen (!) albums. Tijd dus voor een feestelijke terugblik én een pak verrassingen voor het komende jaar, want net zoals in de zomer van ‘22 en ’23, zal Sylver de festivals van 2024 kleuren met een zilveren randje.

Biografie Sylver

SYLVER komt met een spectaculaire en energieke live performance die barst van de sfeer en ambiance. Daarin brengen ze al hun grootste hits én de nieuwe singles die klaar staan voor het nieuwe jaar. Een spectaculaire LIVE-show met een TOP live band waar de grootste Sylver-hits van vroeger en nu de revue zullen passeren. Het dansfenomeen Sylver toert al meer dan 15 jaar over de wereld. Van de uitgebrachte 5 albums zijn er wereldwijd mer dan 2.000.000 exemplaren verkocht!

Turn The Tide

In het jaar 2000 hadden ze met hun eerste single “Turn The Tide” meteen een grote hit te pakken en bereikten ze in bijna alle Europese hitlijsten voor meerdere weken de nummer 1 positie.. Je zult je ongetwijfeld nog “Skin”, “Why Worry”, “Forgiven”, “I Hate You Now”, “Foreign Affair” en hun ontelbare andere hits en pakkende deuntjes herinneren.

Boekingen van Sylver

Verwacht je aan een opzwepende live show met klassiekers als ‘Turn The Tide’, ‘Skin’, ‘I Hate You Now’, ‘Love Is An Angel’, ‘Forever in Love’, ‘Foreign Affair’, enz –  aangevuld met een heleboel verbluffende special effects! SYLVER ook te boeken met ‘LIVE ON TAPE’ set!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sylver kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sylver wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sylver wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sylver online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sylver kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sylver boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sylver kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sylver boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sylver

Sylver inhuren

€6.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sylver

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 35-40 minutenexclusief3 personeneigen repertoire / 90's / dance€6500,-
Live bandshow (incl. SFX)1 x 90 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage6 personeneigen repertoire / 90's / dance€10500,-

Vergelijkbare artiesten

€5.475,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand