Divas Of Dance boeken

Dit is een vanaf-prijs!
€6.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  90's Dance

Wil je Divas of Dance boeken voor jouw party of event? De internationale hit-successen als: “No Limits”, “Dreams” en natuurlijk “Sex On The Beach”!!!. liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren in het geheugen. De dance diva’s: Anita Doth (2Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) & Des’ray (2Brothers) domineerde om beurten de verschillende hitlijsten en podia in binnen en buitenland.

90’s Artiesten boeken

Met, alleen in Nederland, gezamenlijk, al meer dan 45 hits waarvan maar liefst 29 Top 10 noteringen. Zeer regelmatig kwamen zij elkaar tegen, in kleedkamers, bij optredens voor radio & tv.

Divas Of Dance boeken

Maar nog nooit stonden zij samen op 1 podium in 1 show! Hier is nu verandering in gekomen. Conrad Stockman had het idee van Divas Of Dance en benaderde de 3 dance diva’s met de vraag wat zij hiervan zouden vinden. Het gevolg was dat naast hun eigen solo carrieres de dames nu ook tijd vrij maken voor het gelegenheidsproject: Divas Of Dance!

Boekingen van Divas Of Dance

Het feest der herkenning waarin uw gasten de 90-er jaren herleven. Bestaande uit een wervelend showblok met de grootste hits van collega 90’s artiesten zoals “Rhythm Of The Night“, “Deeper Love”en “Finally”. En natuurlijk een ultra swingende hitmix waarin de grootste sucessen van de diva’s zelf de revue passeren! Het resultaat: een sensationele act met 3 internationale toppers, samen in 1 fantastische show. En reken maar dat deze dames weten hoe zij een feestje moeten bouwen….

Direct Divas Of Dance boeken? Klik hier voor boekingen van Divas Of Dance

Divas Of Dance boeken

€6.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Divas Of Dance

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personen90's Dance€6950,-

Vergelijkbare artiesten

€5.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand