Divas Of Dance boeken

Dit is een vanaf-prijs!
€6.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  90's Dance

Wil jij Divas Of Dance boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Divas Of Dance. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De internationale hit-successen als: “No Limits”, “Dreams” en natuurlijk “Sex On The Beach”!!!. liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren in het geheugen. De dance diva’s: Anita Doth (2Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) & Des’ray (2Brothers) domineerde om beurten de verschillende hitlijsten en podia in binnen en buitenland.

90’s Artiesten boeken

Met, alleen in Nederland, gezamenlijk, al meer dan 45 hits waarvan maar liefst 29 Top 10 noteringen. Zeer regelmatig kwamen zij elkaar tegen, in kleedkamers, bij optredens voor radio & tv.

Biografie Divas Of Dance

Maar nog nooit stonden zij samen op 1 podium in 1 show! Hier is nu verandering in gekomen. Conrad Stockman had het idee van Divas Of Dance en benaderde de 3 dance diva’s met de vraag wat zij hiervan zouden vinden. Het gevolg was dat naast hun eigen solo carrieres de dames nu ook tijd vrij maken voor het gelegenheidsproject: Divas Of Dance!

Boekingen van Divas Of Dance

Het feest der herkenning waarin uw gasten de 90-er jaren herleven. Bestaande uit een wervelend showblok met de grootste hits van collega 90’s artiesten zoals “Rhythm Of The Night“, “Deeper Love”en “Finally”. En natuurlijk een ultra swingende hitmix waarin de grootste sucessen van de diva’s zelf de revue passeren! Het resultaat: een sensationele act met 3 internationale toppers, samen in 1 fantastische show. En reken maar dat deze dames weten hoe zij een feestje moeten bouwen….

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Divas Of Dance kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Divas Of Dance wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Divas Of Dance wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Divas Of Dance online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Divas Of Dance kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Divas Of Dance boeken

Ben jij benieuwd hoe je Divas Of Dance kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Divas Of Dance boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Divas Of Dance

Divas Of Dance inhuren

€6.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Divas Of Dance

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personen90's Dance€6950,-

Vergelijkbare artiesten

€5.975,-
€9.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand