Marga Bult boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 1 persoon * Genre: Allround * Presentatie 4 uur: € 1.750,- / Combi: € 3.500,-

€1.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp
Marga Bult maakt eerst furore als leadzangeres bij de groep Babe en daarna als Marcha op het Eurovisie Songfestival waar zij in 1987 met het nummer Rechtop in de Wind de 5e plaats behaalt. Daarna maakte ze jaren deel uit van de groep Dutch Diva’s waarmee ze zelfs een hit scoorde met het nummer From New York to LA.

Marga Bult boeken

Tegenwoordig werkt ze naast de Dutch Diva’s solo en is haar optreden een feest der herkenning. Haar repertoire bestaat uit o.a. This is my life, Rechtop in de Wind, Listen to the Music, Drunken Sailor, Songfestival Medley, Amsterdam, Dansen in de zon, Country Medley etc. Dat ze een alleskunner is laat ze op 5 mei zien in het televisieprogramma 'De Beste Liedjes', dat gepresenteerd wordt door Jeroen van der Boom. De uitzending is om 23:00 uur bij SBS6.

Boekingen van Marga Bult

Tevens heeft Marga een speciale seniorenshow voor bejaarden-, verzorgings- en verpleegtehuizen ontwikkeld die al jaren succesvol is bij o.a. Omroep Max. Ook daar maakt ze een feest van met een repertoire dat is aangevuld met Nederlandstalige medleys en indien gewenst een heuse bingo waarbij zij zelf voor de prijzen zorgt! Daarnaast presenteerde Marga samen met schlagerkoning Dennie Christian het programma Altijd maar draaien van de regionale televisie-omroep TV-Oost.

Direct Marga Bult huren? Klik hier voor boekingen van Marga Bult

Video afspelen

Marga Bult boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.975,-
€1.850,-
€1.650,-