Babette Van Veen boeken

Uit te breiden met pianist voor: € 1.975,-
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalige jazz

Wil jij Babette van Veen boeken voor jouw feest of evenement? Babette van Veen werd geboren in Utrecht. Na haar middelbare school heeft ze gestudeerd aan de Kleinkunstacademie in Antwerpen. In 1990 werd ze bij het Nederlandse publiek vooral bekend met haar rol als Linda Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast zat ze met GTST-collega’s Guusje Nederhorst en Katja Schuurman in de hitformatie Linda, Roos & Jessica.

Babette Van Veen boeken

Hiermee zong ze de nummer 1-hit Ademnood, gevolgd door nog een aantal hitsingles en een album. Na drie jaar werd de succevolle groep opgeheven. Na haar vertrek uit GTST speelde Babette nog diverse kleinere rollen in films als in enkele televisieseries, waaronder Raveleijn en Baantjer.

Zangeres boeken

Ondertussen is Babette als zangeres begonnen aan een serieuzere jazzy sound. Onder begeleiding van een bigband zingt ze jazzliedjes afkomstig uit de jaren ’40, waarmee ze de CD Winter uitbrengt. Babette zet zich veelvuldig in als spreekbuis voor het project Woezel & Pip, dat door haar vriendin Guusje Nederhorst is opgezet. Ze is onder andere te horen op luister-CD’s en leest regelmatig voor uit de boekjes van Woezel & Pip, op bijvoorbeeld basisscholen.

Boekingen van Babette Van Veen

Babette schreef jarenlang columns voor Flair, Libelle en vanaf 2012 voor het nieuwe magazine Daphne’s Diary. Ze presenteert regelmatig evenementen en bedrijfsfeesten, zingt vaak op evenementen, festivals en is daarnaast bezig met een schrijven van een boek. Babette van Veen brengt Nederlandstalige Jazz en wordt begeleidt door Tape, Piano, Combo of Big Band!

Direct Babette van Veen boeken? Klik hier voor boekingen van Babette van Veen

Babette Van Veen boeken

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Babette Van Veen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlandstalige jazz€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.995,-
€1.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand