Dennie Christian boeken

Bekend van o.a. Rosamunde, Besamemucho, e.a.
€3.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlands / Duits

Dennie Christian boeken op jouw feest of evenement? Met zijn opzwepend repertoire maakt hij van ieder evenement een feest! Dennie Christian vergaarde onlangs een grote schare nieuwe fans met zijn deelname aan het populaire tv-programma Beste Zangers. Hij zong daarin o.a. de nummers ‘Watermensen’, ‘Geef mij nu je angst’, ‘Poison’ en ‘Als er nooit meer een morgen zou zijn’ waardoor we hem op een andere manier hebben leren kennen.

Dennie Christian boeken

Deze sympathieke Duitse schlagerzanger maakte zijn tv-debuut in 1974 met het bekende nummer ‘Rosamunde’. Daarna volgde diverse andere hits zoals ‘Besame Mucho‘, ‘Wij zijn twee vrienden’ en ‘Uit elkaar’. Dit laatste nummer, oorspronkelijk van rapper Yes-R, bracht Dennie op geheel eigen wijze tijdens het programma ‘Ali B op volle toeren’ wat een gigantisch succes werd in de hitlijsten. Iedereen wil graag de sympathieke Dennie Christian boeken.

Ook op het witte doek

Vorig jaar was Dennie Christian ook te zien op het witte doek, hij bemachtigde een van de hoofdrollen in de film ‘Ron Goossens, Low Budget Stuntman’. Naast zijn rol in de film verzorgde hij ook alle soundtracks waaronder de titelsong ‘Ik leef niet meer voor jou’, een cover van Marco Borsato.

Boekingen van Dennie Christian

Door Dennie Christian werd het „Schlagerfestival“, dat hij sinds 1982 presenteert, tot één van de grootste en meest succesvolle shows in dit genre. Hij presenteerde in de jaren 80 en 90 een wekelijks programma op de Nederlandse radio en het RTL-TV-programma „Musikcafe“. Ondanks zijn succes is de sympathieke krullenkop met beide benen op de grond gebleven. Voor zijn buren in zijn woonplaats Wardenburg (bij Oldenburg) is Dennie Christian “die aardige vent van hiernaast“, nog steeds. Op dit moment is Dennie Christian erg druk met optredens in binnen- en buitenland.  Een optreden van Dennie Christian is een unieke ervaring. Informeer nu naar de mogelijkheden om Dennie Christian te boeken!

Direct Dennie Christian boeken? Klik hier voor boekingen van Dennie Christian

Dennie Christian boeken

€3.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dennie Christian

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlands / Duits€3195,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand