DJ Maurice boeken

Bekend van heel veel hits en remixes
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Feest DJ
 • Genre
  Apres-Ski / Feest / Allround

Wil jij DJ Maurice boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Maurice. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

DJ Maurice begon in 1997 zijn carrière als DJ bij de Après Skihut in Rotterdam. Hij was daar vanaf de eerste dag Resident-DJ.

Biografie DJ Maurice

DJ Maurice is te herkennen aan zijn eigen stijl die bestaat uit veel verschillende muzieksoorten die elkaar (zeer) snel afwisselen. Zodat iedereen in korte tijd zijn/haar favoriete muziek voorbij hoort komen en niemand verveeld wordt door (te) lange nummers. Op deze manier blijft de stemming de hele avond top met muziek van house tot R&B en van Nederlandstalige feestmuziek tot dance-classics…

Feest DJ inhuren

Al vele jaren draait Maurice ook in het buitenland, o.a. in het Heineken Café op Gran Canaria, de Pacha in Salou, Blanes, Llorett del Mar, Mallorca en diverse discotheken in Oostenrijk (zoals Arena in Mayrhofen), Portugal, Zwitserland enz. enz.

Boekingen van DJ Maurice

Daarnaast is DJ Maurice een druk bezette producer, veel van zijn liedjes worden al lange tijd (grijs)gedraaid in het uitgaanscircuit zoals: “Hands Up“, “Remember“, “Go Low“, “Kee Sera“, “Good To Go 2005“, “I Kiss Your Lips” en verschillende house platen. De house-versie van de Frans Bauer hit “Heb Je Even Voor Mij” heeft weken in de top 10 van de MegaTop 50 en de Pepsi-Chart en hoog in de Rabo Top 40 gestaan. Deze plaat heeft DJ Maurice bekendheid een grote duw in de rug gegeven.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Maurice kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Maurice wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Maurice wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Maurice online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Maurice kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Maurice boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Maurice kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Maurice boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Maurice

DJ Maurice inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Maurice

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Feest DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonApres-Ski / Feest / Allround€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€1.500,-
€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand