DJ Maurice boeken

Bekend van heel veel hits en remixes
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Feest DJ
 • Genre
  Apres-Ski / Feest / Allround

Wil jij DJ Maurice boeken op jouw party of event? DJ Maurice begon in 1997 zijn carrière als DJ bij de Après Skihut in Rotterdam. Hij was daar vanaf de eerste dag Resident-DJ.

DJ Maurice boeken

DJ Maurice is te herkennen aan zijn eigen stijl die bestaat uit veel verschillende muzieksoorten die elkaar (zeer) snel afwisselen. Zodat iedereen in korte tijd zijn/haar favoriete muziek voorbij hoort komen en niemand verveeld wordt door (te) lange nummers. Op deze manier blijft de stemming de hele avond top met muziek van house tot R&B en van Nederlandstalige feestmuziek tot dance-classics…

Feest DJ inhuren

Al vele jaren draait Maurice ook in het buitenland, o.a. in het Heineken Café op Gran Canaria, de Pacha in Salou, Blanes, Llorett del Mar, Mallorca en diverse discotheken in Oostenrijk (zoals Arena in Mayrhofen), Portugal, Zwitserland enz. enz.

Boekingen van DJ Maurice

Daarnaast is DJ Maurice een druk bezette producer, veel van zijn liedjes worden al lange tijd (grijs)gedraaid in het uitgaanscircuit zoals: “Hands Up“, “Remember“, “Go Low“, “Kee Sera“, “Good To Go 2005“, “I Kiss Your Lips” en verschillende house platen. De house-versie van de Frans Bauer hit “Heb Je Even Voor Mij” heeft weken in de top 10 van de MegaTop 50 en de Pepsi-Chart en hoog in de Rabo Top 40 gestaan. Deze plaat heeft DJ Maurice bekendheid een grote duw in de rug gegeven.

Direct DJ Maurice boeken? Klik hier voor boekingen van DJ Maurice

DJ Maurice boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Maurice

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Feest DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonApres-Ski / Feest / Allround€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.795,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand