Snollebollekes boeken

Prijscategorie: € 25.000,- tot € 35.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Aprés-ski

Snollebollekes boeken voor een optreden? BekendeArtiestBoeken.NL is hét boekingsbureau waar je alle artiesten kunt boeken. In vijf jaar tijd is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feestact van Nederland. Hij scoorde hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’ en ‘Springen Nondeju’. Maar natuurlijk ook de grootste feesthit sinds de bittergarnituur: “Links Rechts“. Gratis feestgarantie! Van dorpsplein tot Ziggo Dome. Van festival tot koeienstal. En of het nu maandag is of Koningsdag. Altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts.

Snollebollekes boeken

De lijst met successen van Snollebollekes resulteerde in een Buma NL award. Daarnaast werden er ook meerdere Party Awards gewonnen. Snollebollekes scoorden een top 2 hit in België en een nummer 1 hit in de Verrückte Top 538 van Radio 538. Hij eindigde ook als nummer 1 in de Q-Music Top 500 Van Het Foute Uur. Tevens fungeerde hij als gastartiest bij De Toppers. Snollebollekes doet inmiddels 300 live shows per jaar.

Boekingen van Snollebollekes

In 2019 kwam daar een unieke prestatie bij. Snollebollekes werd de eerste feestact ooit die GelreDome in Arnhem uitverkocht. In minder dan een uur gingen 30.000 tickets voor ‘Snollebollekes Live In Concert’ als warme Brabantse worstenbroodjes over de digitale toonbank. Ook de daarna aangekondigde tweede show verkocht in no-time uit. Voor de verkoop van in totaal 60.000 tickets kreeg Snollebollekes een tegel op de Walk Of Fame van GelreDome. In 2020 doet Snollebollekes er nog een schepje bovenop met vier keer ‘Snollebollekes Live In Concert’ in GelreDome. Heel Nederland wil Snollebollekes boeken.

Carnavalsartiest boeken

En alsof dat allemaal nog niet genoeg was, er komt ook nog een eigen Snollebollekes festival in Best. Daarbij geven alle grote feestartiesten acte de préséance. Ook de boekingen van Snollebollekes gaan als een speer. En daarnaast wist Rob Kemps, de man achter de Snollebolles act ook nog winnaar te worden bij “De Slimste Mens”..Kortom: De Snollebollekes mogen niet ontbreken op jouw feest en zetten de tent op z’n kop!

Direct Snollebollekes boeken ? Klik hier voor boekingen van Snollebollekes

Snollebollekes boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Snollebollekes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonFeest / Aprés-skiOp aanvraag
Tape-act (> 1000 personen)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonFeest / Aprés SkiOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand