Snollebollekes boeken

Prijscategorie: € 25.000,- tot € 35.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Aprés-ski

Wil jij Snollebollekes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Snollebollekes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In vijf jaar tijd is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feestact van Nederland. Hij scoorde hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’ en ‘Springen Nondeju’. Maar natuurlijk ook de grootste feesthit sinds de bittergarnituur: “Links Rechts“. Gratis feestgarantie! Van dorpsplein tot Ziggo Dome. Van festival tot koeienstal. En of het nu maandag is of Koningsdag. Altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts.

Biografie Snollebollekes

De lijst met successen van Snollebollekes resulteerde in een Buma NL award. Daarnaast werden er ook meerdere Party Awards gewonnen. Snollebollekes scoorden een top 2 hit in België en een nummer 1 hit in de Verrückte Top 538 van Radio 538. Hij eindigde ook als nummer 1 in de Q-Music Top 500 Van Het Foute Uur. Tevens fungeerde hij als gastartiest bij De Toppers. Snollebollekes doet inmiddels 300 live shows per jaar.

Boekingen van Snollebollekes

In 2019 kwam daar een unieke prestatie bij. Snollebollekes werd de eerste feestact ooit die GelreDome in Arnhem uitverkocht. In minder dan een uur gingen 30.000 tickets voor ‘Snollebollekes Live In Concert’ als warme Brabantse worstenbroodjes over de digitale toonbank. Ook de daarna aangekondigde tweede show verkocht in no-time uit. Voor de verkoop van in totaal 60.000 tickets kreeg Snollebollekes een tegel op de Walk Of Fame van GelreDome. In 2020 doet Snollebollekes er nog een schepje bovenop met vier keer ‘Snollebollekes Live In Concert’ in GelreDome. Heel Nederland wil Snollebollekes boeken.

Carnavalsartiest boeken

En alsof dat allemaal nog niet genoeg was, er komt ook nog een eigen Snollebollekes festival in Best. Daarbij geven alle grote feestartiesten acte de préséance. Ook de boekingen van Snollebollekes gaan als een speer. En daarnaast wist Rob Kemps, de man achter de Snollebolles act ook nog winnaar te worden bij “De Slimste Mens”..Kortom: De Snollebollekes mogen niet ontbreken op jouw feest en zetten de tent op z’n kop!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Snollebollekes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Snollebollekes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Snollebollekes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Snollebollekes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Snollebollekes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Snollebollekes boeken

Ben jij benieuwd hoe je Snollebollekes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Snollebollekes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Snollebollekes

Snollebollekes inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Snollebollekes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonFeest / Aprés-skiOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand