Joke de Kruijf boeken

Dit is een vanaf-gage!
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Diverse boekingsmogelijkheden
 • Genre
  Veelzijdig en allround

Wil jij Joke de Kruijf boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Joke de Kruijf. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Joke de Kruijf volgde na haar vooropleiding aan het conservatorium de Show-Musical opleiding aan de Academie voor Kleinkunst en de Nel Roos Academie. Ze speelde in zowel binnen- als buitenland in grote musicals waaronder Cats en Les Misérables. In The Phantom of the Opera, vertolkte zij in Hamburg, Wenen en Scheveningen de rol van Christine. Ze speelde titelrollen in Grace the Musical, Carlie en Willeke de Musical. Met songs uit Grace de Musical maakte ze in 2002 haar debuut in New York in The House of Honours – Carnegie Hall.

Biografie Joke de Kruijf

Joke speelde hoofdrollen in Carmen, Larry this Funny World, Tango de Valentino, Little Shop of Horrors, Rocky over the Rainbow, Crazy for you, Chess, Chicago, 1953 de Musical en Het Meisje met het Rode Haar. In de liedjesprogramma’s Telkens weer het Dorp, Nederland Musicalland en Musicals to the Max was zij soliste. Ook was Joke twee jaar soliste in Palazzo en behoorde zij 10 jaar tot de vaste cast van Forbidden Musicals. Joke stond in Ahoy met Musical Classics en zo ook met Musicals in Ahoy in 2002, 2004 en 2006. Voor stichting De Zonnebloem toerde ze met verschillende producties door Nederland.

Boekingen van Joke de Kruijf

In 1995 won Joke de Gouden Notenkraker, de prijs van de Nederlandse Toonkunstenaarsbond. Ze was genomineerd voor de John Kraaijkamp Musical Award 2001 en 2005 in de categorie Beste Vrouwelijke Hoofdrol en in 2011 in de categorie Beste Vrouwelijke Bijrol. Naast het zingen, spelen en dansen in musicals doet Joke nog veel meer.

Disney

Ze doet aan nasynchronisatie en spreekt onder andere voor Walt Disney de Nederlandse stemmen in van Assepoester, Belle, Doornroosje en Marry Poppins. Ze geeft workshops met als doel jonge mensen in het musicalvak te begeleiden en is ambassadrice voor ‘Only Friends’ en ‘A Sister’s Hope’. Ook heeft zij de training STEM ontwikkeld waarin mensen van alle leeftijden zich bewust worden van hun eigen stem en deze beter leren gebruiken en controleren.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Joke de Kruijf kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Joke de Kruijf wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Joke de Kruijf wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Joke de Kruijf online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Joke de Kruijf kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Joke de Kruijf boeken

Ben jij benieuwd hoe je Joke de Kruijf kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Joke de Kruijf boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Joke de Kruijf

Joke de Kruijf inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Joke de Kruijf

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Diverse boekingsmogelijkhedenin overlegin overleg1 persoonVeelzijdig en allround€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand