Lytse Hille boeken

Populaire zanger uit het Noorden
€1.195,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Nederland heeft op dit moment meer zangers dan microfoons. Een ieder heeft zijn of haar eigen niveau……..maar, waar zijn die echte artiesten die het publiek vanaf de eerste tot de laatste seconde meenemen in één groot muziekfeest ? Entertainen, de mens bij een traan de lach geven – de blijheid en vrolijkheid – dat is een vak dat niet te leren is maar het moet in je bloed zitten: Lytse Hille heeft het!

Lytse Hille boeken

Al jarenlang omarmt het Noorden van het land deze rasartiest. Er is geen zaal – feesttent – plein of evenement op te noemen, waar hij niet heeft gestaan. Zoals Jannes zijn succesvolle carrière startte in Drenthe, zo begon de carrière van deze kleine grote man in Friesland.Lytse Hille verwierf door zijn singles reeds een behoorlijke bekendheid. “Tsjakiediekie Boem Boem”, “ Ik kwam je tegen”, ”Jij krijgt die lach niet van mij gezicht’ niet te vergeten “24 billen” en “Ik lach me de ballen uit mijn broek” liedjes met een knipoog die waanzinnig scoorden.

Boekingen van Lytse Hille

Maar naast zijn geweldige feest repertoire weet Lytse Hille zijn publiek en Fans ook te raken met een aantal prachtige liedjes die uit zijn leven zijn gegrepen “Zolang er een droom bestaat”, “Die Engel” maar ook zijn laatste single “Als jij bij mij geen liefde vindt” doen het waanzinnig goed bij het publiek zijn fans en natuurlijk bij de Piraten . Hij kent het klappen van de zweep en weet wat de mensen verwachten en verlangen als zij een artiest boeken………Feest van begin tot het eind.

Direct Lytse Hille boeken ? Klik hier voor boekingen van Lytse Hille

Lytse Hille boeken

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lytse Hille

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tape-act1 x 45 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlandstalig€1195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€1.995,-
€795,-