Nick Nicolai boeken

Winnaar Holland’s Got Talent 2016
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Nick Nicolai boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Nick Nicolai. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bij Nick Nicolai zit zingen in zijn hele lijf, van top tot teen, van boven naar beneden. Geboren op 11 december in 1997 in Gouda, begon hij als klein mannetje al te dansen als hij muziek hoorde. Een paar jaar later maakte hij de drums met zijn vader onveilig. Hij begon met zingen op de bruiloft van familie. Hij groeide op met veel zingen. Maar deed het ook vaak als “uitlaat klep”. Omdat hij gepest werd omdat hij fors was. Van jaren gepest te zijn tot verhuizingen omdat de buren last hadden, greep Nick zijn kans en deed auditie voor HGT.

Biografie Nick Nicolai

Een paar weken daarvoor bij zijn auditie, blies hij de jury en het publiek omver met zijn versie van Etta James’ At Last. Hij was in een klap de Nederlandse Paul Potts en Susan Boyle: zo’n stem had Nederland nog niet eerder gehoord uit een jonge man als deze meneer. Het Nummer wat hij zong werd meteen vertaald naar het Engels en in twee versies op videoplatform geplaatst. Het duurde niet lang maar veel mensen ontdekte de jonge man uit Haastrecht.Na dit nummer heeft hij nog meer prachtige nummers gezongen onder andere “At Last” en “A Change Is Gonna Come” dit allemaal bij HGT.

Boekingen van Nick Nicolai

Zijn passie ligt bij de nummers met “The feeling” van de jaren 50/60. Bij dit muziekgenre kan Nick zijn hart kwijt. Door deze passie bij HGT te laten merken heeft hij het Inmiddels voor elkaar gekregen om met Alain Clark het podium in de schouwburg te betreden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Nick Nicolai kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Nick Nicolai wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Nick Nicolai wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Nick Nicolai online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Nick Nicolai kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Nick Nicolai boeken

Ben jij benieuwd hoe je Nick Nicolai kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Nick Nicolai boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Nick Nicolai

Nick Nicolai inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nick Nicolai

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand