Henk Damen boeken

€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Henk Damen boeken voor jouw feest of event? Henk Damen heeft in zijn begin jaren op een ouderwetse manier bij zijn platenmaatschappij een langdurig contract afgedwongen. Doordat hij destijds live ging zingen voor de mensen van hetberoemde Nederlandse label Dino Music. Die waren onmiddellijk onder de indruk van zijn talenten en zijn unieke stemgeluid. Henk was een paar jaar daarvoor nog profvoetballer bij FC Den Bosch.

Henk Damen boeken

Toen Henk Damen door trainer Hans Kraay Jr. werd gevraagd als spits tot diens voetbalelftal FC Ophemert toe te treden, zegde Henk toe. Maar als tegenprestatie vroeg hij Hans zijn demo bij enkele kopstukken in de muziekwereld neer te leggen. Zo geschiedde en twee dagen later hing Tony Berk, directeur van Dino Music, al dolenthousiast aan de lijn. Het was Tony die Henk aan Tom Peters voorstelde. Waarna ze gezamenlijk begonnen te werken aan zijn verdere carrière.

Boekingen van Henk Damen

Na een aantal jaren een LTS-opleiding “schilderen” gevolgd te hebben, lonkte niet de schilderskwast. In plaats daarvan werd Henk Damen, 16 jaar jong, profvoetballer bij FC Den Bosch. Op zijn 17e haalde hij daar het eerste elftal! Na 2 seizoenen in de Eredivisie gevoetbald te hebben, heeft hij toch definitief gekozen voor de entertainment-wereld. Door in de weekenden op verschillende podia Nederlandstalige titels ten gehore te brengen, meestal in het voorprogramma van bekende artiesten.

Artiest zijn combineren met voetballen

Vooralsnog combineerde hij het zingen met een voetbalcarrière als spits bij FCOphemert. Die opereerden destijds in de 3e klasse zondag-amateurs.  Daar werd hij gecoacht door Hans Kraay jr. Henk Damen’s grote voorbeelden in de muziek zijn de Nederlandse zangers Frans Bauer en Rene Froger en natuurlijk ook zangeres Marianne Weber. Zijn grootste hobby’s zijn vissen, voetballen en Nederlandstalige muziek.

Direct Henk Damen boeken? Klik hier voor boekingen van Henk Damen

Henk Damen boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Henk Damen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€1.295,-
€1.096,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand