Henk Damen boeken

€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Henk Damen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Henk Damen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Henk Damen heeft in zijn begin jaren op een ouderwetse manier bij zijn platenmaatschappij een langdurig contract afgedwongen. Doordat hij destijds live ging zingen voor de mensen van hetberoemde Nederlandse label Dino Music. Die waren onmiddellijk onder de indruk van zijn talenten en zijn unieke stemgeluid. Henk was een paar jaar daarvoor nog profvoetballer bij FC Den Bosch.

Biografie Henk Damen

Toen Henk Damen door trainer Hans Kraay Jr. werd gevraagd als spits tot diens voetbalelftal FC Ophemert toe te treden, zegde Henk toe. Maar als tegenprestatie vroeg hij Hans zijn demo bij enkele kopstukken in de muziekwereld neer te leggen. Zo geschiedde en twee dagen later hing Tony Berk, directeur van Dino Music, al dolenthousiast aan de lijn. Het was Tony die Henk aan Tom Peters voorstelde. Waarna ze gezamenlijk begonnen te werken aan zijn verdere carrière.

Boekingen van Henk Damen

Na een aantal jaren een LTS-opleiding “schilderen” gevolgd te hebben, lonkte niet de schilderskwast. In plaats daarvan werd Henk Damen, 16 jaar jong, profvoetballer bij FC Den Bosch. Op zijn 17e haalde hij daar het eerste elftal! Na 2 seizoenen in de Eredivisie gevoetbald te hebben, heeft hij toch definitief gekozen voor de entertainment-wereld. Door in de weekenden op verschillende podia Nederlandstalige titels ten gehore te brengen, meestal in het voorprogramma van bekende artiesten.

Artiest zijn combineren met voetballen

Vooralsnog combineerde hij het zingen met een voetbalcarrière als spits bij FCOphemert. Die opereerden destijds in de 3e klasse zondag-amateurs.  Daar werd hij gecoacht door Hans Kraay jr. Henk Damen’s grote voorbeelden in de muziek zijn de Nederlandse zangers Frans Bauer en Rene Froger en natuurlijk ook zangeres Marianne Weber. Zijn grootste hobby’s zijn vissen, voetballen en Nederlandstalige muziek.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Henk Damen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Henk Damen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Henk Damen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Henk Damen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Henk Damen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Henk Damen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Henk Damen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Henk Damen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Henk Damen

Henk Damen inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Henk Damen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand