Jelle Amersfoort boeken

€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederpop

Wil jij Jelle Amersfoort boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jelle Amersfoort. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jelle Amersfoort (Warnsveld, 11 januari 1980) is een zanger, entertainer en presentator. Voor de Efteling houdt hij zich bezig met zaken rondom Carnaval Festival en hij presenteert het tv-programma Op een dag… van Omroep Brabant dat in het park wordt opgenomen.

Biografie Jelle Amersfoort

Amersfoort studeerde aan de Koningstheaterakademie in Den Bosch. Als zanger stond hij tussen 2008 en 2010 drie keer in de Single Top 100 met de nummers “Goedemorgen”, “Als ze lacht” en “Prinses van Paradiso”. Hij begon met presenteren voor “WNF Bamboeclub” op Jetix, en daarna heeft hij ook voor Omroep Brabant een aantal programma’s gepresenteerd. Hij tourt langs theaters met een Kinderpopconcert, en als onderdeel van het ensemble Andermans veren live waarin hij werk van beroemde cabaretiers vertolkt.Daarnaast is hij actief als stemacteur. Zo is hij Bob de Bouwer, Ty in Dinotrux en Benjamin Clawhauser in de Disney-film Zootropolis.

Boekingen van Jelle Amersfoort

In 2012 sprak Jelle Amersfoort de voice-over in van de tv-serie Jokie. Hij zingt ook regelmatig Jokie-liedjes. Sinds jaar daarop, 2013, staat hij met zijn band elk jaar op het programma van het Negen Pleinen Festijn, op het Carnaval Festivalplein. Hij treedt dan op met de Rode Neuzen Reisonder de titel ‘Meezingfestijn met Jelle’ (behalve in 2017, toen stond hij er alleen met zijn band). Ook trad hij enkele malen op tijdens Oud & Nieuw. Daarnaast is hij in Efteling te vinden bij opnames voor het programma op Omroep Brabant dat hij sinds 2013 presenteert: Op een dag…, waarin hij op Hello Goodbye-achtige wijze spontaan gesprekjes aanknoopt met parkbezoekers.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jelle Amersfoort kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jelle Amersfoort wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jelle Amersfoort wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jelle Amersfoort online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jelle Amersfoort kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jelle Amersfoort boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jelle Amersfoort kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jelle Amersfoort boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jelle Amersfoort

Jelle Amersfoort inhuren

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jelle Amersfoort

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederpop€1195,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand