Jelle Amersfoort boeken

€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederpop

Jelle Amersfoort (Warnsveld, 11 januari 1980) is een zanger, entertainer en presentator. Voor de Efteling houdt hij zich bezig met zaken rondom Carnaval Festival en hij presenteert het tv-programma Op een dag… van Omroep Brabant dat in het park wordt opgenomen.

Jelle Amersfoort boeken

Amersfoort studeerde aan de Koningstheaterakademie in Den Bosch. Als zanger stond hij tussen 2008 en 2010 drie keer in de Single Top 100 met de nummers “Goedemorgen”, “Als ze lacht” en “Prinses van Paradiso”. Hij begon met presenteren voor “WNF Bamboeclub” op Jetix, en daarna heeft hij ook voor Omroep Brabant een aantal programma's gepresenteerd. Hij tourt langs theaters met een Kinderpopconcert, en als onderdeel van het ensemble Andermans veren live waarin hij werk van beroemde cabaretiers vertolkt.Daarnaast is hij actief als stemacteur. Zo is hij Bob de Bouwer, Ty in Dinotrux en Benjamin Clawhauser in de Disney-film Zootropolis.

Boekingen van Jelle Amersfoort

In 2012 sprak Jelle Amersfoort de voice-over in van de tv-serie Jokie. Hij zingt ook regelmatig Jokie-liedjes. Sinds jaar daarop, 2013, staat hij met zijn band elk jaar op het programma van het Negen Pleinen Festijn, op het Carnaval Festivalplein. Hij treedt dan op met de Rode Neuzen Reisonder de titel 'Meezingfestijn met Jelle' (behalve in 2017, toen stond hij er alleen met zijn band). Ook trad hij enkele malen op tijdens Oud & Nieuw. Daarnaast is hij in Efteling te vinden bij opnames voor het programma op Omroep Brabant dat hij sinds 2013 presenteert: Op een dag…, waarin hij op Hello Goodbye-achtige wijze spontaan gesprekjes aanknoopt met parkbezoekers.

Direct Jelle Amersfoort huren? Klik hier voor boekingen van Jelle Amersfoort

Jelle Amersfoort boeken

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jelle Amersfoort

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederpop€1195,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand