Lois Lane boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, enkel monitorset * Bezetting: 2 personen * Genre: Pop * Bandshow  (1 x 60-75 minuten): € 6.950,- (ex geluid)

€2.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Loïs Lane is al ruim dertig jaar actief in de muziekwereld. Deze Nederlandse band is opgericht door Monique Klemann, Tijn Touber en Evert Abbing. Suzanne Klemann, de zus van Monique, maakte in eerste instantie nog deel uit van de band. Zij kwam in de groep nadat de oorspronkelijke achtergrondzangeres Loïs Lane verliet. Twee jaar hierna kwam Loïs Lane in de finale van de Grote Prijs van Nederland en werd hen een platencontract aangeboden. In datzelfde jaar kwam hun debuutsingle uit, genaamd 'Break it up'.

Lois Lane boeken

Een jaar later heeft de band de titelsong 'Amsterdamned' opgenomen, voor de gelijknamige film. Dit was hun grote doorbraak. Hun grootste hit kwam een jaar later. Dit was 'It's the first time'. Deze stond dertien weken in de hitlijsten. Loïs Lane heeft in totaal negen albums uitgebracht, waaronder het album Precious, die voor een groot deel geproduceerd was door niemand minder dan Prince! De band heeft ook in het voorprogramma van Prince mogen optreden tijdens zijn tournee door Europa in 1990.

Boekingen van Lois Lane

Loïs Lane had niet alleen de titelsong voor Amsterdamned gezongen. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de titelsong van Dunya & Desi en Combat.

Direct Lois Lane huren? Klik hier voor boekingen van Lois Lane

Video afspelen

Lois Lane boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€2.150,-
€3.000,-