Alice DJ boeken

Bekend van o.a. ‘Better Off Alone’
€3.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3500,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Dance / 90's

Wil jij Alice DJ boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Alice DJ. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het was 1999. Een paar jonge getalenteerde Nederlandse DJ’s en producers zagen hun samenwerking uitmonden in een project dat wereldwijd meer dan 1 miljoen albums en 5 miljoen singles wist te verkopen. Alice DJ’s album ‘Who Needs Guitars Anyway?’ leverde niet minder dan 5 internationale hits op, en domineerde de hitlijsten in Duitsland, Frankrijk, Zuid-Afrika, Australië, Zweden, Noorwegen, Denemarken, België, Nederland, Spanje, Portugal en Canada -onder andere. Het album schoot in no-time de continenten over, en waar je maar kwam hoorde je Better Off Alone’‘Will I Ever’ en Back In My Life‘ uit de speakers knallen.

Alice DJ boeken

Zangeres Judy: “Terugkijkend realiseer ik me pas écht hoe uitzonderlijk het allemaal was. Ik was superjong, en mijn leven was gewoon net een film. Waanzinnige dingen, zoals van Amsterdam naar New York vliegen, daarna rechtstreeks naar een TV-studio, “Better Off Alone” zingen, en hup, terug in het vliegtuig naar Amsterdam. En pas in het vliegtuig merken dat ik de microfoon nog in mijn hand had.” De boekingen van Alice DJ gingen door het dak.

Boekingen van Alice DJ

En nu is Alice DJ te zien. Optreden is echt iets wat je sámen met de fans doet. We hebben keihard gerepeteerd en getraind, en we gaan er echt helemaal voor!” Tijdens de tournee, die uit meerdere liveshows bestaat, neemt de wereldberoemde dance-act je mee terug in de tijd. Bereid je dus voor om uit je dak te gaan op de regelrechte dance-slammers ‘Will I Ever’, ‘The Lonely One’, ‘Back In My Life’, ‘Celebrate Our Love’ en ‘Better Off Alone’. Maar er is meer: naast haar eigen megahits komt Alice DJ met een aantal moddervette medleys en live mashups die de jaren ’90 weer helemaal terugbrengen. Redenen genoeg dus om Alice DJ te boeken.

Muziek met emotie

Judy: “Onze muziek heeft veel emotie in zich. Sommige van onze nummers hebben echt een grote rol gespeeld in het leven van mensen. Vandaar ook dat fans maar bleven vragen: “Waarom kom je niet terug?” En het duurde 20 jaar, maar ik voel dat de tijd nu rijp is. Dankzij onze volhardende fans gaat het nu dus toch eindelijk gebeuren!”
Kortom; dit is dé kans om samen met Alice DJ de nineties te herbeleven.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Alice DJ kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Alice DJ wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Alice DJ wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Alice DJ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Alice DJ kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Alice DJ boeken

Ben jij benieuwd hoe je Alice DJ kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Alice DJ boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Alice DJ

Alice DJ inhuren

€3.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alice DJ

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 750 personen1 persoonDance / 90's€3500,-

Vergelijkbare artiesten

€3.750,-
€3.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand