Alice DJ boeken

Bekend van o.a. ‘Better Off Alone’
€3.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3500,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Dance / 90's

Alice DJ boeken op jouw party of event? Het was 1999. Een paar jonge getalenteerde Nederlandse DJ’s en producers zagen hun samenwerking uitmonden in een project dat wereldwijd meer dan 1 miljoen albums en 5 miljoen singles wist te verkopen. Alice DJ’s album ‘Who Needs Guitars Anyway?’ leverde niet minder dan 5 internationale hits op, en domineerde de hitlijsten in Duitsland, Frankrijk, Zuid-Afrika, Australië, Zweden, Noorwegen, Denemarken, België, Nederland, Spanje, Portugal en Canada -onder andere. Het album schoot in no-time de continenten over, en waar je maar kwam hoorde je Better Off Alone’‘Will I Ever’ en Back In My Life‘ uit de speakers knallen.

Alice DJ boeken

Zangeres Judy: “Terugkijkend realiseer ik me pas écht hoe uitzonderlijk het allemaal was. Ik was superjong, en mijn leven was gewoon net een film. Waanzinnige dingen, zoals van Amsterdam naar New York vliegen, daarna rechtstreeks naar een TV-studio, “Better Off Alone” zingen, en hup, terug in het vliegtuig naar Amsterdam. En pas in het vliegtuig merken dat ik de microfoon nog in mijn hand had.” De boekingen van Alice DJ gingen door het dak.

Boekingen van Alice DJ

En nu is Alice DJ te zien. Optreden is echt iets wat je sámen met de fans doet. We hebben keihard gerepeteerd en getraind, en we gaan er echt helemaal voor!” Tijdens de tournee, die uit meerdere liveshows bestaat, neemt de wereldberoemde dance-act je mee terug in de tijd. Bereid je dus voor om uit je dak te gaan op de regelrechte dance-slammers ‘Will I Ever’, ‘The Lonely One’, ‘Back In My Life’, ‘Celebrate Our Love’ en ‘Better Off Alone’. Maar er is meer: naast haar eigen megahits komt Alice DJ met een aantal moddervette medleys en live mashups die de jaren ’90 weer helemaal terugbrengen. Redenen genoeg dus om Alice DJ te boeken.

Muziek met emotie

Judy: “Onze muziek heeft veel emotie in zich. Sommige van onze nummers hebben echt een grote rol gespeeld in het leven van mensen. Vandaar ook dat fans maar bleven vragen: “Waarom kom je niet terug?” En het duurde 20 jaar, maar ik voel dat de tijd nu rijp is. Dankzij onze volhardende fans gaat het nu dus toch eindelijk gebeuren!”
Kortom; dit is dé kans om samen met Alice DJ de nineties te herbeleven

Direct Alice Deejay DJ boeken? Klik hier voor boekingen van Alice DJ

Alice DJ boeken

€3.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alice DJ

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 750 personen1 persoonDance / 90's€3500,-

Vergelijkbare artiesten

€3.750,-
€3.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand