Gebroeders Ko boeken

Ook als kinder- of Sinterklaasshow te boeken
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Gebroeders Ko boeken voor jouw evenement of party? Gebroeders Ko bestaat uit de broers Ton en Gerard Koopmans. Na een bescheiden hitje met het nummer “De Boswandeling” was het met de single “Ik heb een toeter op m’n waterscooter” pas echt goed raak. De Gebroeders Ko scoorden een dikke hit in Nederland.

Gebroeders Ko boeken

De muziek van de Gebroeders Ko spreekt een breed publiek aan. Niet alleen vinden jonge kinderen de liedjes geweldig. Ook bij de “oudere” jeugd en het uitgaanspubliek blijkt hun muziek enorm aan te slaan. De heren maken feestmuziek voor alle leeftijden. In 2006 hadden de heren een gigantische hit met “Boten Anna”.

Sinterklaashit

Ondanks dat het bij hoge uitzondering om een cover gaat (Basshunter’s – Boten Anna), scoren de Gebroeders Ko er maar liefst twee keer een hit mee, want in december 2006 brengen ze ook de “Sinterklaas boot” uit. Een sinterklaas versie van het nummer. De platen komen respectievelijk op nummer 3 en nummer 2 in de TOP 100 terecht.

Boekingen van Gebroeders Ko

De Gebroeders Ko maakten daarna nog vele hits zoals: “Schatje, mag ik je foto?”, “Geef mij de sleutel van je voordeur” ,“Helicopter”, Wunderbar“, “Alleen maar schoenen aan” en “Één Bitterbal“. Met hun enthousiasme en hun schier onuitputtelijke hoeveelheid hits zorgen de Gebroeders Ko er voor dat elk optreden een fantastisch feest wordt!

Niet weg te denken uit het feestcircuit

Met vele optredens per jaar en TV optredens in binnen- en buitenland zijn zij niet meer weg te denken uit het feestcircuit. In 2017 vierden ze hun 20-jarig artiesten jubileum en hebben nog volop plannen voor de toekomst. Samen met Gerard Joling maken ze de carnavalskraker van 2018 ‘Dochter Van De Groenteboer’. In de zomer gaan ze weer los met de knallers GIJ Ben Aan De Beurt, Een Atje Voor De Sfeer en BBQ

Direct Gebroeders Ko boeken? Klik hier voor boekingen van Gebroeders Ko

Gebroeders Ko boeken

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gebroeders Ko

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen2 personenNederlandstalig / Feest€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-
€3.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand