Gebroeders Ko boeken

Ook als kinder- of Sinterklaasshow te boeken
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Gebroeders Ko boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gebroeders Ko. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen de feestact Gebroeders Ko en kunnen als geen ander een feestje bouwen. Al vele jaren zijn zij de meest succesvolle feest act van Nederland met meer dan 40 Top 100 hits waarvan Ik Heb Een Toeter Op M’n Waterscooter, Boten Anna, Schatje Mag Ik Je Foto, De Blauwe Stier en Helikopter klassiekers genoemd kunnen worden.

Biografie Gebroeders Ko

Met vele optredens per jaar en TV optredens in binnen- en buitenland zijn zij niet meer weg te denken uit het feestcircuit. In 2023 vieren ze hun 25 jarig artiesten jubileum en hebben nog volop plannen voor de toekomst.De muziek van de Gebroeders Ko spreekt een breed publiek aan. Niet alleen vinden jonge kinderen de liedjes geweldig. Ook bij de “oudere” jeugd en het uitgaanspubliek blijkt hun muziek enorm aan te slaan. De heren maken feestmuziek voor alle leeftijden. In 2006 hadden de heren een gigantische hit met “Boten Anna”.

Sinterklaashit

Ondanks dat het bij hoge uitzondering om een cover gaat (Basshunter’s – Boten Anna), scoren de Gebroeders Ko er maar liefst twee keer een hit mee. Want in december 2006 brengen ze ook de “Sinterklaas boot” uit. Een sinterklaas versie van het nummer. De platen komen respectievelijk op nummer 3 en nummer 2 in de TOP 100 terecht.

Boekingen van Gebroeders Ko

De Gebroeders Ko maakten daarna nog vele hits zoals: “Schatje, mag ik je foto?”, “Geef mij de sleutel van je voordeur” en “Helicopter”. Maar ook “Wunderbar“, “Alleen maar schoenen aan” en “Één Bitterbal“. Met hun enthousiasme en hun schier onuitputtelijke hoeveelheid hits zorgen de Gebroeders Ko er voor dat elk optreden een fantastisch feest wordt!

Niet weg te denken uit het feestcircuit

In het feestcircuit gaan ze weer los met de knallers: Een Atje Voor De Sfeer, BBQ, Ja Wie Niet Springt (Die Moet Betalen), Gas Gas Gas Op Die Lollie en Chillen Op Curacao. Feestbazen Gebroeders Ko weten als geen ander hoe je sfeer in de tent brengt: dus Schijt Aan De Buren. Gebroeders Ko weten één ding zeker, ze gaan door tot in de vroege uren. Sluit maar aan in de polonaise en zing mee.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gebroeders Ko kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gebroeders Ko wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gebroeders Ko wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gebroeders Ko online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gebroeders Ko kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gebroeders Ko boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gebroeders Ko kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gebroeders Ko boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gebroeders Ko

Gebroeders Ko inhuren

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gebroeders Ko

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen2 personenNederlandstalig / Feest€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-
€3.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand