Lead boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Lead boeken

  • Coverband
  • Duur: avondvullend
  • Geluid: exclusief, betreft inprikgage
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Allround
  • Inclusief geluid mogelijk tot 350, 800 en 1500 personen

De coverband LEAD bestaat uit zes jonge muzikanten. Gekenmerkt door opvallende verschijningen in de frontlinie worden de covers 100 % live gebracht.  Een enorme lading enthousiasme, de juiste dosis humor en een breed allround repertoire maakt Lead een band voor elk evenement. LEAD heeft zowel een Leadzanger (Ramon) als een Leadzangeres (Kirsten) waar je qua uitstraling en kwaliteiten niet omheen kunt. Door hun muzikale opleiding, vakkennis en ervaring op zowel binnen als buitenlandse podia weten deze twee entertainers hoe het publiek vermaakt wil worden.

Lead boeken

De ritmesectie bestaat uit Wesley (drums) en Hein (bas), zij speelden voor het ontstaan van Lead ook al samen in een band. Door deze ervaring beschikt Lead over een strakke drummer die door de bassist wordt aangevuld met zijn bovennatuurlijke baskwaliteiten. Toetsenist Tim en sologitarist Wycher maken Lead compleet. Deze twee doorgaans stabiele Achterhoekers laten echter op het podium hun creativiteit de vrije loop. De toetsenist kan ook gitaar spelen en de gitarist weet met scheurende solo’s telkens weer te verrassen. Hierdoor weet Lead op elke gelegenheid de juiste snaar te raken. Meerstemmige zang en een ontzettend uitgebreid repertoire maken Lead tot een band die elke tent, elke zaal of elk plein volledig op z’n kop zet!

Boekingen van Lead

Het repertoire van Lead bestaat uit Nederlandstalige meezingers, pop, rock, dance  en de allernieuwste hits.  Oude hits worden soms overgoten met een frisse “Leadsaus”. Deze nummers worden door Lead in een eigentijds jasje gestoken. Neem daarbij de interactie van de unieke frontlinie en er ontstaat een energieke interactieve show! Laat je meenemen in deze waanzinnige muzikale wereldreis en ga mee met LEAD.

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN

* Inprikgage: € 1.995,-
* Inclusief geluid tot 350 personen en basic licht: € 1.995,-
* Inclusief geluid tot 800 personen en uitgebreide lichtshow/confetti: € 2.295,-
* Inclusief geluid tot 1500 personen en uitgebreide lichtshow/confetti: € 2.695,-

Direct Lead huren? Klik hier voor boekingen van Lead


Toon meer