Seven Days Music boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2795,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen of inprik
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Seven Days Music boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Seven Days Music. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De band met 100% live muziek!

Biografie Seven Days Music

Een geoliede feestmachine, die direct weet in te spelen op het publiek met pakkende meezingers, knallende medleys en actuele nummers! Alle hits worden gespeeld door dit feestteam. Het repertoire van Seven Days Music, varieert van Dance tot Rock, van Fout naar Goud en van Nederpop tot Abba! Natuurlijk hoor je ook de hits van nu!

Coverband boeken

Het licht en geluid van 7 Days Music wordt verzorgd door een professioneel bedrijf. De vaste crew en de gemotiveerde bandleden vormen samen een fantastisch team!

Boekingen van Seven Days Music

Het enthousiasme straalt er van af, het plezier waarmee zij op het podium staan werkt aanstekelijk. Blijven zitten bij Seven Days Music is dan ook absoluut geen optie!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Seven Days Music kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Seven Days Music wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Seven Days Music wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Seven Days Music online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Seven Days Music kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Seven Days Music boeken

Ben jij benieuwd hoe je Seven Days Music kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Seven Days Music boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Seven Days Music

Seven Days Music inhuren

€2.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Seven Days Music

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen of inprik6 personenAllround€2795,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.050,-
€2.500,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand