De Woudrukkers boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 60 + 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround Rock 'n Loll

Wil jij De Woudrukkers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Woudrukkers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ergens, diep verscholen in het (beruchte) Westfriese land, ontstond er in een oude hooischuur een briljant idee. Vijf “barre mannen” staken hun muzikale hoofden bij elkaar. Zij vonden een unieke muzikale samenwerking. En daar, tussen de balen hooi en stro, ontstond de Rock & Loll Band De Woudrukkers! Vanaf dat moment zijn alle feesttenten, festivals, dorpsfeesten en kermissen nooit meer hetzelfde.

Biografie De Woudrukkers

Feest, scheurende (boeren-)rock of meezingen met Abba en Bon Jovi? Het feest met de band gaat alle kanten op en is van ver vóór de 1e minuut tot lang nadat de laatste noot is gespeeld.

Feestband boeken

Het bier stroomt rijkelijk en het publiek gaat mee van de ene verbazing naar de andere. De band speelt een prachtige ballad gevolgd door de gekste knijterhit. Van links naar rechts, van voor naar achter en van onder naar boven. Van Queen via George Baker naar de veleta. Het wordt, is en blijft één groot feest, de band, in hun kenmerkende rode pakken, is 1 met haar publiek.

Boekingen van De Woudrukkers

Als je denkt dat het niet gekker kan? De mannen touren ook nog met Henk Wijngaard én als The Spitfires met Hein!
Springen in de feesttent? Høken op het volksfeest? Mee- zingen, -brullen en dansen op het dorpsplein? Alles kan en mag. Rock & Loll!

Coverband boeken

Inmiddels heeft de band optredens gehad op de Zwarte Cross, Popweekend Schagen, Dicky Woodstock, het Mega Piraten Festijn, als voorprogramma bij de shows van Normaal en in de feesttent op het weiland van neef Kees.
De band ontving in het verleden al eens de award voor de “Populairste Partyband van Nederland”. Durf jij het aan en ben jij er klaar voor? De Woudrukkers komen het feest brengen met alles er op en er aan!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Woudrukkers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Woudrukkers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Woudrukkers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Woudrukkers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Woudrukkers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Woudrukkers boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Woudrukkers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Woudrukkers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Woudrukkers

De Woudrukkers inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Woudrukkers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 + 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround Rock 'n Loll€2995,-
Live bandshow (Brabant/Limburg/Zeeland)1 x 60 + 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround Rock 'n Loll€3195,-
Live bandshow1 x 60 + 1 x 90 minuteninclusief tot 1200 personen5 personenAllround Rock 'n Loll€3850,-
Live bandshow (Brabant/Limburg/Zeeland)1 x 60 + 1 x 90 minuteninclusief tot 1200 personen5 personenAllround Rock 'n Loll€4050,-

Vergelijkbare artiesten

€2.950,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand