De Woudrukkers boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 60 + 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround Rock 'n Loll

Wil jij feestband De Woudrukkers boeken voor jouw party of event? Ergens, diep verscholen in het (beruchte) Westfriese land, ontstond er in een oude hooischuur een briljant idee. Vijf “barre mannen” staken hun muzikale hoofden bij elkaar. Zij vonden een unieke muzikale samenwerking. En daar, tussen de balen hooi en stro, ontstond de Rock & Loll Band De Woudrukkers! Vanaf dat moment zijn alle feesttenten, festivals, dorpsfeesten en kermissen nooit meer hetzelfde.

De Woudrukkers boeken

Feest, scheurende (boeren-)rock of meezingen met Abba en Bon Jovi? Het feest met de band gaat alle kanten op en is van ver vóór de 1e minuut tot lang nadat de laatste noot is gespeeld.

Feestband boeken

Het bier stroomt rijkelijk en het publiek gaat mee van de ene verbazing naar de andere. De band speelt een prachtige ballad gevolgd door de gekste knijterhit. Van links naar rechts, van voor naar achter en van onder naar boven. Van Queen via George Baker naar de veleta. Het wordt, is en blijft één groot feest, de band, in hun kenmerkende rode pakken, is 1 met haar publiek.

Boekingen van De Woudrukkers

Als je denkt dat het niet gekker kan? De mannen touren ook nog met Henk Wijngaard én als The Spitfires met Hein!
Springen in de feesttent? Høken op het volksfeest? Mee- zingen, -brullen en dansen op het dorpsplein? Alles kan en mag. Rock & Loll!

Coverband boeken

Inmiddels heeft de band optredens gehad op de Zwarte Cross, Popweekend Schagen, Dicky Woodstock, het Mega Piraten Festijn, als voorprogramma bij de shows van Normaal en in de feesttent op het weiland van neef Kees.
De band ontving in het verleden al eens de award voor de “Populairste Partyband van Nederland”. Durf jij het aan en ben jij er klaar voor? De Woudrukkers komen het feest brengen met alles er op en er aan!

Direct De Woudrukkers boeken? Klik hier voor boekingen van De Woudrukkers

De Woudrukkers boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Woudrukkers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 + 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround Rock 'n Loll€2995,-
Live bandshow (Brabant/Limburg/Zeeland)1 x 60 + 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround Rock 'n Loll€3195,-
Live bandshow1 x 60 + 1 x 90 minuteninclusief tot 1200 personen5 personenAllround Rock 'n Loll€3850,-
Live bandshow (Brabant/Limburg/Zeeland)1 x 60 + 1 x 90 minuteninclusief tot 1200 personen5 personenAllround Rock 'n Loll€4050,-

Vergelijkbare artiesten

€2.895,-
€2.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand