SatisFexy boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.350,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2350,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. SFX)
 • Genre
  Allround / Pop / Rock

Wil jij SatisFexy boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van SatisFexy. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De coverband SatisFexy is een jonge frisse band met de drive van een stel jonge honden die aan het spelen zijn op een voetbalveld. Frisser dan je laatste gedragen onderbroek en heter dan je schoolvriendinnetje.

Biografie SatisFexy

Deze 6 koppige pop/rock formatie weet als geen ander het publiek te vermaken met een energiek repertoire waarbij je schoenzolen zullen smelten van het dansen en de stembanden aan flarden laat scheuren.

Coverband boeken of inhuren

Het gaat van links naar rechts in het repertoire en van Tina Turner naar Abba en van Bon Jovi naar Liquido. Als het publiek maar mee beweegt en mee kan schreeuwen. Loeiende gitaren en knallende drums.

Boekingen van SatisFexy

De band zegt niet voor niets dat “Only FEXY get you SEXY!”. En dat is natuurlijk ook zo. Interactie en energiek tot en met. Een coverband van de laatste orde.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig SatisFexy kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je SatisFexy wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van SatisFexy wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij SatisFexy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van SatisFexy kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

SatisFexy boeken

Ben jij benieuwd hoe je SatisFexy kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct SatisFexy boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van SatisFexy

SatisFexy inhuren

€2.350,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van SatisFexy

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. SFX)3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround / Pop / Rock€2350,-
Live bandshow (incl. SFX)3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen6 personenAllround / Pop / Rock€2550,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround / Pop / Rock€2795,-

Vergelijkbare artiesten

€2.295,-
€2.250,-
€2.550,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand