Laura Jansen boeken

* Live-act * Duur: in overleg * Geluid: in overleg * Bezetting: 1 persoon * Genre: Pop / Allround

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Deze singer/songwriter en dochter van een Nederlandse vader en een Amerikaanse moeder is voornamelijk te vinden in de USA, waar ze woont. In juni 2009 kwam haar doorbraak met het nummer ‘Single Girls’. Laura Jansen begint haar muziekopleiding aan het Rotterdamse Conservatorium. Niet lang daarna vertrekt ze naar de USA, waar ze in Boston verder werkt aan haar muziek.

Laura Jansen boeken

Zoals vele jonge muzikanten, verhuist ze uiteindelijk naar Los Angeles, waar het haar goed afgaat. Zo treedt ze op in dezelfde venues als Jason Mraz, Katy Perry en John Mayer, de zogenaamde ‘Hotel Cafe scene’. Ook mocht ze voor het pasgetrouwde stel Ellen DeGeneres en Portia de Rossi optreden. Laura gebruikt niet alleen haar talent om door te breken. Ze is actief op het internet met pagina’s op Twitter, MySpace en Facebook, waarmee ze op eigen kracht een fanbase opbouwt.

Boekingen van Laura Jansen

Songwriter en producent John Ewbank (die onder andere met Marco Borsato werkt) ontdekt via internet de zangeres, en haalt Laura naar Nederland. Na een bliksemtour op radio en TV, tekent ze in 2009 een platendeal met Universal, waarmee het succes van de zangeres nu vast lijkt te liggen.

Direct Laura Jansen huren? Klik hier voor boekingen van Laura Jansen

Video afspelen

Laura Jansen boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag