Willeke Alberti boeken

Prijscategorie: € 7.500,- tot € 10.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Willeke Alberti boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Willeke Alberti. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Willeke Alberti, een echte Nederlandse showbizz-vedette Willeke Alberti, die haar eerste plaatje al in 1958 samen met haar vader Willy Alberti maakte, scoorde door de jaren heen vele hits en gouden platen. Wie kent ‘Spiegelbeeld’, ‘Morgen ben ik de bruid’, ‘Carolientje’, ‘Samen zijn’ en ‘Ome Jan’, niet? Tevens speelde Willeke hoofdrollen in tv-series zoals De Kleine Waarheid en Rooie Sien.

Biografie Willeke Alberti

Daarnaast schitterde ze talloze malen, in uitverkochte theaters, met zowel haar eigen shows als hitmusicals als Hello Dolly. Willeke mag zich een echte Nederlandse showbizz-vedettenoemen, waarvan onder andere een Edison en een Televizierring getuige zijn. Haar muziek is nog steeds mateloos populair onder de alle Nederlanders, van jong tot oud.

Boekingen van Willeke Alberti

De sympathieke Willeke is onvermoeibaar actief voor haar Willeke Alberti Foundation. Met haar optredens door het hele land, zet zij haar glansrijke carrière voort om haar geliefde publiek te trakteren op haar verrassende en onvergetelijke repertoire.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Willeke Alberti kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Willeke Alberti wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Willeke Alberti wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Willeke Alberti online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Willeke Alberti kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Willeke Alberti boeken

Ben jij benieuwd hoe je Willeke Alberti kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Willeke Alberti boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Willeke Alberti

Willeke Alberti inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Willeke Alberti

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 40 minuteninclusief tot 400 personen3 personenNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand