Maycke Jansen boeken

Winnares “So You Wanna Be A Popstar” 2007
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  3 x 30 minuten incl. babyvleugel
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live act
 • Genre
  Allround

Wil jij Maycke Jansen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Maycke Jansen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Maycke, geboren als Maaike Jansen werd op 17-jarige landelijk leeftijd bekend. Dat kwam door haar succesvolle deelname aan het televisieprogramma ‘So You Wanne Be a Popstar’. Jansen drong door tot de laatste 10 finalisten en wist in oktober 2007 de finale te winnen. Haar eerste single “Don’t look for me” kwam meteen na de finale uit en die behaalde de 5de plaats in de Nederlandse Top 40 en de 2de plaats in de Single Top 100.

Biografie Maycke Jansen

Inmiddels, jaren later, is Maycke een gerespecteerd zangeres/ pianiste en is ze inzetbaar op zowel corporate events als ook tijdens intieme bruiloft ceremonies. Haar repertoire is zeer divers en af te stemmen op het publiek of de situatie.

Boekingen van Maycke Jansen

Indien gewenst is Maycke ook te boeken inclusief gitarist, saxofonist of percussionist. In februari 2019 opende Maycke de uitverkochte Wonderful Years shows in de Ziggo Dome ter gelegenheid van 25 jaar Charly Lownoise & Mental Theo.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Maycke Jansen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Maycke Jansen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Maycke Jansen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Maycke Jansen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Maycke Jansen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Maycke Jansen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Maycke Jansen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Maycke Jansen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Maycke Jansen

Maycke Jansen inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Maycke Jansen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live act3 x 30 minuten incl. babyvleugelop aanvraag1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand