Justine Pelmelay boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Justine Pelmelay boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop / Allround

Opgroeiend in een muzikaal gezin zingt zij in de jaren ’80 in de Nederlandse bands de Pasadena Dream Band, Swinging Soul Machine en The Jody Singers. Met de Pasadena Dream Band zingt zij het bekende "Zandvoort aan de Zee". En in 1988 komt zij voor het eerst in aanraking met het Eurovisiesongfestival waar zij met het optreden van Gerard Joling in het achtergrondkoor zat.

Justine Pelmelay boeken

Een jaar later (1989) neemt Justine zelf deel aan het Songfestival met "Blijf zoals je bent", en kreeg zij tijdens het Nationale Songfestival de hoogste punten van Nederland. Mede door de hoge verwachtingen en omstandigheden zorgde een onzuivere noot voor een vijftiende plaats. Tijdens de afterparty van het feest heeft zij hier gezongen met de jonge Celine Dion voor zij internationaal doorbrak. In de jaren '90 gaat Justine terug naar haar Indische roots (Ambon, Java) en vormt zij samen met TV-kok Lonny Gerungan het duo Justine & Marlon. Samen brachten zij drie CD-albums (album top 20) en DVD’s uit en haalde de Indische liedjes weer naar Nederland. Justine gaat hierna solo verder met diverse singles o.a. "Een vriend laat je niet in de steek" bekend van de TV commercial AEG. En een duet met John Denver "Perhaps Love".Het Songfestival blijft kriebelen en Justine nam in 2005 deel aan de voorrondes met "What you see is What you get" voor het Eurovisie Songfestival.

Boekingen van Justine Pelmelay

In datzelfde jaar werd zij gevraagd om deel te nemen aan de Dutch Diva’s na het vertrek van Sandra Reemer. Tijdens dit uitstapje hebben zij de single "Just one kiss" uitgebracht. Uiteindelijk gaat Justine solo verder. Naast de vele optredens verzorgt Justine verschillende presentatieklussen voor Televisie en op Bedrijfsevenementen. En is zij regelmatig te horen in radio commercials, en heeft zij in het verleden stemmen.

Direct Justine Pelmelay huren? Klik hier voor boekingen van Justine Pelmelay


Toon meer