Kimberly boeken

Bekend van TVOH 2017-2018
€2.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  3 personen (inclusief 2 danseressen)
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround (up-tempo)

Kimberly (TVOH) is een geweldig artieste en een prachtige verschijning! Als kind was Kimberly al bezeten van muziek. Bij iedere mogelijke gelegenheid stond zij bij familiefeestjes zonder schaamte en angst de liedjes te zingen van haar grote idool en voorbeeld Whitney Houston.

Kimberly boeken

Op haar 16 jarige leeftijd kon het dan ook niet uitblijven, Kimberly start op het conservatorium Artez in Enschede. Tijdens haar studietijd kwam zij in aanraking met muzikale leeftijdsgenoten en schitterde ze snel bij haar eerste band, en niet zomaar een band…: “The Young Beethoven”. Door haar professionele aanpak werd zij al snel opgemerkt en geboekt door diverse agencies in binnen- en buitenland. Een droom kwam uit.

Boekingen van Kimberly

Na lang aarzelen besloot Kimberly om aan het populaire programma TVOH deel te nemen. Inmiddels is het programma in volle gang en hebben meer dan 1 miljoen Nederlanders Kimberly in hun armen gesloten. Ook de jury is en blijft razend enthousiast en overtuigd van haar kunnen; Ali werd instant verliefd en Waylon ontfermde zich over haar veelzijdige talent. Zou Kimberly as. vrijdag door gaan naar de liveshows en komt er wederom een droom uit?

Direct Kimberly huren? Klik hier voor boekingen van Kimberly

Kimberly boeken

€2.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kimberly

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen3 personen (inclusief 2 danseressen)Allround (up-tempo)€2975,-

Vergelijkbare artiesten

€2.975,-
€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand