Jordy van den Boer boeken

Veelbelovend Brabants talent
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Inclusief monitorset, exclusief geluid
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Jordy van den Boer boeken op jouw feest of evenement? Jordy van den Boer is een jong en veelbelovend talent uit Brabant die met zijn stem en uitstraling bij jong en oud een glimlach op het gezicht tovert. Door zijn enthousiasme in combinatie met zijn eerdere opgedane ervaring als DJ speelt hij tijdens zijn optreden makkelijk en graag in op het publiek.

Nederlandstalige zanger boeken

Hierdoor maakt Jordy van ieder optreden één groot feest waarbij hij in een lekker snel tempo bekende Nederlandstalige hits afwisseld met eigen nummers die opvallend moeiteloos mee kunnen in die gezellige gemoedelijke sfeer.

Jordy van den Boer boeken

Dit alles kon natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Jordy scoorde hoog als ‘nieuw talent’ in het bekende regionale muziekprogramma ‘Brabant Party’ van Omroep Brabant. Zijn clips komen regelmatig voorbij op ‘Sterren.nl’ en hij wordt inmiddels omarmd door diverse regionale radio- en tv-programma’s, zoals ‘De Regiotap’ van RTV Oost.

Boekingen van Jordy van den Boer

Ook op platengebied staat de deur voor Jordy van den Boer wijd open. Nadat hij zijn eerste singles in eigen beheer uitbracht, meldde zich een platenmaatschappij die zijn nieuwe nummers landelijk uit gaat brengen. Dit resulteerde in de single ‘De Laatste Sirtaki’, die veel moois voorspelt voor de toekomst…

Direct Jordy van den Boer boeken? Klik hier voor boekingen van Jordy van den Boer

Jordy van den Boer boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jordy van den Boer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenInclusief monitorset, exclusief geluidOn stage: 1 persoonNederlandstalig / Feest€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-
€1.295,-
€695,-