Andre Hazes boeken

Uitsluitend optredens met band! Géén tape-shows!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief licht/geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Andre Hazes boeken op jouw feest of evenement? André Hazes (21) nam in 2007 voor het album ‘Samen met Dré’ postuum een duet op met zijn vader: ‘Bedankt Mijn Vriend’. Drie weken lang voerde vader en zoon Hazes de hitlijsten aan. Voor de jonge André was dit bijna niet te geloven: ‘Ik ben 13 jaar en ik heb nu al (samen met mijn vader) een nr. 1 hit!, zei hij daarover. André kwam er hierdoor achter dat hij zingen zijn grote passie is.

Andre Hazes boeken

Dat André veelzijdig is, heeft hij al laten zien. Hij schaatste voor het ‘Nelson Mandela Kinderfonds’ en was hij o.a. in 2008 als Frank te zien en te horen in de musical ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ naar het (met de gouden Griffel bekroonde) boek van Thea Beckman. In 2009 speelde hij de rol van Bram Barends in de soapserie ‘Onderweg naar Morgen’. Voor Sterren.nl presenteerde André jr. in 2010 wekenlang het programma ‘Hazes Uit z’n Bol’.

Eerste album

In 2010 kwam zijn eerste album ‘Van jou, voor jou’ uit. Hierop zingt André verschillende liedjes van zijn vader en deed dat samen met zijn zus Roxeanne. Naast solostukken staan er ook duetten met zijn zus op. Dit album werd een groot succes in zowel Nederland als België. In België mochten Roxeanne en André voor dit album een gouden plaat in ontvangst nemen waarna ook de boekingen van Andre Hazes binnen stroomden.

Boekingen van Andre Hazes

‘Mijn Beste Vriend’ was de titel van het eerste echt solo-album dat André Hazes in 2014 uitbracht. Een album vol vertrouwd klinkende en openhartige liedjes, persoonlijke teksten en natuurlijk hits van zijn vader. André was als jurylid te zien in het SBS-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’: De zoektocht naar het beste nieuwe Nederlandstalige zangtalent.

Beste Zangers

In 2014 ging André voor het tv-programma ‘De Beste Zangers’ mee naar Ibiza. Het werd een onvergetelijke muzikale reis. Met zijn vertolking van het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven‘ was een nummer 1-hit een feit. Tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten vervullen André samen met Roxeanne een belangrijke rol. In 2015 kwam zijn album “Leef” uit, waarvan de gelijknamige single een grote hit werd!

Direct Andre Hazes boeken? Klik hier voor boekingen van Andre Hazes

Andre Hazes boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Andre Hazes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief licht/geluid, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand