Andre Hazes boeken

Uitsluitend optredens met band! Géén tape-shows!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief licht/geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Andre Hazes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Andre Hazes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

André Hazes (21) nam in 2007 voor het album ‘Samen met Dré’ postuum een duet op met zijn vader: ‘Bedankt Mijn Vriend’. Drie weken lang voerde vader en zoon Hazes de hitlijsten aan. Voor de jonge André was dit bijna niet te geloven: ‘Ik ben 13 jaar en ik heb nu al (samen met mijn vader) een nr. 1 hit!, zei hij daarover. André kwam er hierdoor achter dat hij zingen zijn grote passie is.

Biografie Andre Hazes

Dat André veelzijdig is, heeft hij al laten zien. Hij schaatste voor het ‘Nelson Mandela Kinderfonds’ en was hij o.a. in 2008 als Frank te zien en te horen in de musical ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ naar het (met de gouden Griffel bekroonde) boek van Thea Beckman. In 2009 speelde hij de rol van Bram Barends in de soapserie ‘Onderweg naar Morgen’. Voor Sterren.nl presenteerde André jr. in 2010 wekenlang het programma ‘Hazes Uit z’n Bol’.

Eerste album

In 2010 kwam zijn eerste album ‘Van jou, voor jou’ uit. Hierop zingt André verschillende liedjes van zijn vader en deed dat samen met zijn zus Roxeanne. Naast solostukken staan er ook duetten met zijn zus op. Dit album werd een groot succes in zowel Nederland als België. In België mochten Roxeanne en André voor dit album een gouden plaat in ontvangst nemen waarna ook de boekingen van Andre Hazes binnen stroomden.

Boekingen van Andre Hazes

‘Mijn Beste Vriend’ was de titel van het eerste echt solo-album dat André Hazes in 2014 uitbracht. Een album vol vertrouwd klinkende en openhartige liedjes, persoonlijke teksten en natuurlijk hits van zijn vader. André was als jurylid te zien in het SBS-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’: De zoektocht naar het beste nieuwe Nederlandstalige zangtalent.

Beste Zangers

In 2014 ging André voor het tv-programma ‘De Beste Zangers’ mee naar Ibiza. Het werd een onvergetelijke muzikale reis. Met zijn vertolking van het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven‘ was een nummer 1-hit een feit. Tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten vervullen André samen met Roxeanne een belangrijke rol. In 2015 kwam zijn album “Leef” uit, waarvan de gelijknamige single een grote hit werd!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Andre Hazes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Andre Hazes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Andre Hazes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Andre Hazes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Andre Hazes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Andre Hazes boeken

Ben jij benieuwd hoe je Andre Hazes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Andre Hazes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Andre Hazes

Andre Hazes inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Andre Hazes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief licht/geluid, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand