Joe Stagiair van de Show boeken

Bekend als stagiar van Qmusic “Mattie & Marieke”
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Joe Stagiair van de Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Joe Stagiair van de Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dromen zijn bedrog, maar niet voor Joe. Joe is stagiair van de show bij Mattie en Marieke (Qmusic) en hij heeft maar één droom: volkszanger worden!

Biografie Joe Stagiair van de Show

Deze jonge volkszanger in wording timmert flink aan de weg om wereldster in eigen land te worden.

Volkszanger boeken

Joe wordt naast Mattie en Marieke, flink gesupport door helden Frans Duijts, Tino Martin en René Karst. Met de hulp van o.a. René Karst bracht hij het nummer “Ja Jij” uit en droomt hij over een toppositie in de Top 40.

Boekingen van Joe Stagiair van de Show

Help hem om zijn droom te laten uitkomen en boek Joe voor jouw Nederlandstalig feest of festival. Hee Hoo, Let’s Joe!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Joe Stagiair van de Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Joe Stagiair van de Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Joe Stagiair van de Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Joe Stagiair van de Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Joe Stagiair van de Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Joe Stagiair van de Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je Joe Stagiair van de Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Joe Stagiair van de Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Joe Stagiair van de Show

Joe Stagiair van de Show inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Joe Stagiair van de Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 20 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.495,-
€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand