Twan Lijten boeken

€1.275,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1275,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Twan Lijten boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Twan Lijten. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Twan Lijten is als helft van een tweeling opgegroeid in het Brabantse dorp Asten. Al op jonge leeftijd kwam Twan in aanraking met muziek. Zijn oudere broer Gerard speelde namelijk ook gitaar. Zijn eerste liedje schreef hij op 10-jarige leeftijd en eigenlijk is hij daar nooit meer mee gestopt.

Biografie Twan Lijten

Na wat omzwervingen in de muziek en een redelijk succes met de band HUYGEN hield Twan het voor gezien met het zingen en spelen van Engelstalige popmuziek. De voorkeur ging meer en meer uit naar Nederpop. Zo gebeurde het dan ook dat de eerste Nederlandstalige popliedjes uit zijn pen kwamen gerold. Een van die nummers is “Puur op het gevoel”, een meezinger die het midden houdt tussen De Dijk , BlØf en Guus Meeuwis . Eenmaal opgenomen en opgestuurd naar diverse radiostations, blijkt het nummer goed aan te slaan. Het was dan ook mooi dat bij de premiere voor een groot publiek, het Festival van het Levenslied, een groot aantal mensen het nummer al mee kon zingen…

Boekingen van Twan Lijten

Twan Lijten is naast muzikant ook kroegbaas van muziek- en eetcafé “Plezanterij de Schouw” in Tilburg en mede-eigenaar van een uitgeverij waarvan hij de internetafdeling runt. Zijn hobby’s zijn koken, lekker uit gaan eten, reizen, auto’s, motorrijden, voetbal en natuurlijk muziek maken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Twan Lijten kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Twan Lijten wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Twan Lijten wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Twan Lijten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Twan Lijten kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Twan Lijten boeken

Ben jij benieuwd hoe je Twan Lijten kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Twan Lijten boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Twan Lijten

Twan Lijten inhuren

€1.275,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Twan Lijten

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonFeest / Nederlandstalig€1275,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.495,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand