René Karst boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

René Karst boeken verhoogt de sfeer op jouw feest of evenement! René Karst is beter bekend als de groene bril dragende troubadour.  Hij is niet meer weg te slaan uit de Nederlandse feesttenten en festivals. Met hitsingles als “Atje Voor De Sfeer”, “Liever Te Dik In De Kist” met Stef Ekkel en “Supergave Tijd” is hij mateloos populair. En één van de meest geboekte Nederlandse artiesten van het moment!

René Karst boeken

Een optreden van René Karst is alles behalve standaard. Als geen ander weet René (ook bekend als ‘de man met de groene bril’) zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Uiteraard mogen hits als “Atje Voor De Sfeer”, “Liever Te Dik In De Kist” en “Supergave Tijd” niet ontbreken, maar het kan zo maar gebeuren dat René halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers. Het is niet voor niets dat René Karst door collega’s veelal het best bewaarde geheim van het Nederlandse circuit wordt genoemd, waardoor steeds meer mensen René Karst willen boeken.

Boekingen van René Karst

Door hits als ” Liever te dik in de Kist” , “Supergave Tijd”, “ Annemarie”, “Tarwesmoothie” “Atje voor de Sfeer!” gaat de carrière van deze sympathieke troubadour als een speer! Naast vele optreden is Rene Karst op dit moment veel op de radio te horen. Ook op tv valt René op. In het voorjaar van 2019 was hij 7 weken lang iedere vrijdag te zien als jurylid van het populaire ‘All Together Now’, gepresenteerd door Chantal Janzen en Jamai. Boekingen van René Karst leveren ook steevast goede reacties op.

Moeiteloos aanpassen aan publiek

René kan met zijn gitaar als geen ander inspelen op het publiek en zich volledig aanpassen. René Karst zoekt graag (vanaf een barkruk) de interactie op met zijn publiek. Gepaste gezelligheid! En natuurlijk kun je René Karst het beste én voor de laagste prijs boeken bij BekendeArtiestBoeken.nl

Direct René Karst boeken ? Klik hier voor boekingen van René Karst

René Karst boeken

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van René Karst

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-
€3.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand