René Karst boeken

Bekend van o.a. “Atje Voor De Sfeer”
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij René Karst boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van René Karst. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

René Karst boeken verhoogt de sfeer op jouw feest of evenement! René Karst is beter bekend als de groene bril dragende troubadour.  Hij is niet meer weg te slaan uit de Nederlandse feesttenten en festivals. Met hitsingles als “Atje Voor De Sfeer”, “Liever Te Dik In De Kist” met Stef Ekkel en “Supergave Tijd” is hij mateloos populair. En één van de meest geboekte Nederlandse artiesten van het moment!

Biografie Re-Play

Een optreden van René Karst is alles behalve standaard. Als geen ander weet René (ook bekend als ‘de man met de groene bril’) zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Uiteraard mogen hits als “Atje Voor De Sfeer”, “Liever Te Dik In De Kist” en “Supergave Tijd” niet ontbreken, maar het kan zo maar gebeuren dat René halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers. Het is niet voor niets dat René Karst door collega’s veelal het best bewaarde geheim van het Nederlandse circuit wordt genoemd, waardoor steeds meer mensen René Karst willen boeken.

Boekingen van René Karst

Door hits als ” Liever te dik in de Kist” , “Supergave Tijd”, “ Annemarie”, “Tarwesmoothie” “Atje voor de Sfeer!” gaat de carrière van deze sympathieke troubadour als een speer! Naast vele optreden is Rene Karst op dit moment veel op de radio te horen. Ook op tv valt René op. In het voorjaar van 2019 was hij 7 weken lang iedere vrijdag te zien als jurylid van het populaire ‘All Together Now’, gepresenteerd door Chantal Janzen en Jamai. Boekingen van René Karst leveren ook steevast goede reacties op.

Moeiteloos aanpassen aan publiek

René kan met zijn gitaar als geen ander inspelen op het publiek en zich volledig aanpassen. René Karst zoekt graag (vanaf een barkruk) de interactie op met zijn publiek. Gepaste gezelligheid!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig René Karst kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je René Karst wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van René Karst wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij René Karst online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van René Karst kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

René Karst boeken

Ben jij benieuwd hoe je René Karst kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct René Karst boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van René Karst

René Karst inhuren

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van René Karst

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-
€3.995,-
€3.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand