Jetset boeken

Incl. geluid tot 1500p/licht/LED-wall/CO2/confetti: € 2.895,-
€2.595,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €2595,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikset + monitorset
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Entertainment op topniveau brengen, dat is elk optreden weer onze missie. Een gedreven zanger, een spetterende zangeres, vier energieke topmuzikanten en een VJ op één podium: met JETSET LIVE! haal je high energy en de absolute top in huis.

Jetset boeken

JETSET LIVE! staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Dit alles aangevuld met live VJ-beelden op LED screen, kortom een genot om naar te kijken. Met een custom made licht- en VJ-show en knallende shooters en CO2 is het één en al energie op het podium. Vanuit onze passie en gedrevenheid blijven we ons continu ontwikkelen en vernieuwen, waardoor u telkens weer verrast wordt.

Boekingen van Jetset

Ondersteund door onze vakbekwame crew zijn de mogelijkheden voor licht, geluid en video eindeloos. Door hun prettige manier van communiceren, bent u in staat om samen met hen de meest optimale situatie te creëren. JETSET LIVE! is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel. Dit alles maakt JETSET LIVE! tot dé geschikte live band voor uw evenement of feest!

Direct Jetset huren? Klik hier voor boekingen van Jetset

Jetset boeken

€2.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jetset

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Coverband3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikset + monitorset6 personenAllround€2595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.750,-
€2.950,-