Slamm boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2595,-
 • Duur
  4 x 40 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow (bruiloft/privé feest)
 • Genre
  Allround

Wil jij Slamm boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Slamm. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Slamm is een mega allround coverband met een aanstekende drive en dito enthousiasme. Een performance met een opzwepende combinatie van show en feest. Kortom een band die elke gelegenheid aan kan.

Biografie Slamm

Brabant is de uitvalsbasis van Slamm, maar uiteraard speelt Slamm door het hele land. Een hecht en professioneel team dat op elke situatie inspeelt: bruiloft, feesttent of personeelsfeest; de Grand Slamm Party voelt zich overal thuis. Publiek gek, band gek: dit wordt een avond om nooit te vergeten.

Boekingen van Slamm

Slamm is een echte live-band en heeft een repertoire dat elke gelegenheid aankan; van surprise party tot bedrijfsfeest, van stampvolle kroeg tot tienduizend man in een feesttent. Energie, plezier en muzikaliteit spat van het podium af.

Coverband boeken

Dat mag je met recht een Grand Slamm Party noemen. Zangeres Mariska van Houts, die menig tent heeft platgespeeld met o.a. Big Nick, is de nieuwe aanwinst van Slamm sinds april 2019.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Slamm kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Slamm wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Slamm wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Slamm online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Slamm kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Slamm boeken

Ben jij benieuwd hoe je Slamm kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Slamm boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Slamm

Slamm inhuren

€2.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Slamm

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (bruiloft/privé feest)4 x 40 minuteninclusief tot 350 personen6 personenAllround€2595,-
Live bandshow (overigen)4 x 40 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€2625,-
Live bandshow (overigen)4 x 40 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€3250,-

Vergelijkbare artiesten

€2.795,-
€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand