Good Vibes Band boeken

Vanaf-prijs en exclusief techniek!
€3.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3850,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij Good Vibes Band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Good Vibes Band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dé high-end coverband die garant staat voor een geweldige feestavond en good vibes only! Met een herkenbaar en dansbaar repertoire en de invloeden van Pop, Funk en Soul zorgen de professionele muzikanten en prachtige zangeressen voor een heerlijk live geluid op uw event.

Biografie Good Vibes Band

The Good Vibes Band; een muzikale sensatie. Ervaar het zelf! Een feest is natuurlijk niet compleet zonder goede muziek. Van Disco Classics, hits uit de 80’s-90’s, tot nummers van nu. Een muzikale mix die zorgt voor een feest der herkenning en dat al uw gasten op de dansvloer zullen staan.

Coverband inhuren

Een coverband of een DJ? U hoeft niet meer te kiezen, want we hebben het allebei. Boek nu The Good Vibes Band samen met Good Vibes DJ en uw gasten zullen de dansvloer niet meer verlaten. Kies voor The Good Vibes Band in combinatie met onze eigen Good Vibes DJ.

Boekingen van Good Vibes Band

De band en DJ wisselen elkaar af en op deze manier genieten de gasten non-stop van de grootste hits, de beste classics en de meest herkenbare meezingers! Deze allround DJ voelt perfect aan wat uw gasten nodig hebben voor een geslaagd event en een fantastisch feest. Dé garantie voor succes, een geslaagd event en good vibes only!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Good Vibes Band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Good Vibes Band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Good Vibes Band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Good Vibes Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Good Vibes Band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Good Vibes Band boeken

Ben jij benieuwd hoe je Good Vibes Band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Good Vibes Band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Good Vibes Band

Good Vibes Band inhuren

€3.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Good Vibes Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief geluid en techniek9 personenAllround / Party€3850,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand