Good Vibes Band boeken

Vanaf-prijs en exclusief techniek!
€3.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3850,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij de Good Vibes Band boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Dé high-end coverband die garant staat voor een geweldige feestavond en good vibes only! Met een herkenbaar en dansbaar repertoire en de invloeden van Pop, Funk en Soul zorgen de professionele muzikanten en prachtige zangeressen voor een heerlijk live geluid op uw event.

Good Vibes Band boeken

The Good Vibes Band; een muzikale sensatie. Ervaar het zelf! Een feest is natuurlijk niet compleet zonder goede muziek. Van Disco Classics, hits uit de 80’s-90’s, tot nummers van nu. Een muzikale mix die zorgt voor een feest der herkenning en dat al uw gasten op de dansvloer zullen staan.

Coverband boeken

Een coverband of een DJ? U hoeft niet meer te kiezen, want we hebben het allebei. Boek nu The Good Vibes Band samen met Good Vibes DJ en uw gasten zullen de dansvloer niet meer verlaten. Kies voor The Good Vibes Band in combinatie met onze eigen Good Vibes DJ.

Boekingen van Good Vibes Band

De band en DJ wisselen elkaar af en op deze manier genieten de gasten non-stop van de grootste hits, de beste classics en de meest herkenbare meezingers! Deze allround DJ voelt perfect aan wat uw gasten nodig hebben voor een geslaagd event en een fantastisch feest. Dé garantie voor succes, een geslaagd event en good vibes only!

Direct Good Vibes Band boeken? Klik hier voor boekingen van Good Vibes Band

Good Vibes Band boeken

€3.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Good Vibes Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief geluid en techniek9 personenAllround / Party€3850,-

Vergelijkbare artiesten

€3.650,-
€4.100,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand