Jennifer Ewbank boeken

€1.250,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Semi-live act
 • Genre
  Pop / Allround

Op de leeftijd van 9 jaar zat Jennifer achter de piano en kreeg ook al volop pianolessen. De muziekstukken die ze moest instuderen werden door haar consequent veranderd in eigen versies. Als Jennifer een lied mooi vond, was het voor haar een kleine moeite om deze op gehoor na te spelen. Toen ze ontdekte dat ze dit talent had is ze eigen muziek en teksten gaan schrijven. Na een half jaar begon ze met zanglessen bij de bekende operazanger Willy Caron. Tussen hen ontstond een bijzondere vriendschap. Naast de zangtechnieken gaf Caron ook levenslessen aan Jennifer en leerde hij haar om gevoelens tot uitdrukking te brengen in haar zang.

Jennifer Ewbank boeken

Jennifer heeft altijd al een liefde voor muziek gehad, maar vanaf jongs af aan heeft ze een bijzondere interesse voor Ierse muziek. Daarnaast is Jennifer beïnvloed door de muziek van Eva Cassidy, The Eagles en The Beatles. De interesse van Jennifer in de techniek rondom een soundstudio en de mogelijkheid om eigen muziek op te nemen was aanleiding om de opleiding ‘Produceren en mixen van muziek’ aan de Soundacademy in Hilversum te gaan volgen. Nu heeft Jennifer haar eigen homestudio waar ze haar eigen muziek kan produceren.

Boekingen van Jennifer Ewbank

In augustus 2009 ging Jennifer met haar broer John Ewbank aan de slag om een album op te nemen. Voordat dit album het eindstadium bereikte, besloot Jennifer om mee te doen aan het populaire RTL-programma ‘The Voice of Holland’. Jennifer heeft hier een bijzondere en leerzame ervaring opgedaan. De wens van Jennifer om haar gevoelens en gedachten over te brengen is met het uitbrengen van haar eerste album een feit geworden. Jennifer is een bijzondere zangeres en pianiste waar men nog veel van gaat horen.

Direct Jennifer Ewbank huren? Klik hier voor boekingen van Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank boeken

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jennifer Ewbank

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Semi-live act1 x 30 minutenexclusief1 persoonPop / Allround€1250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€1.150,-
€650,-