Marlous boeken

O.a. bekend van “Jij, Alleen Jij”
€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Marlous boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Marlous. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Marlous Oosting is geboren in Assen. Ze is de derde dochter uit een gezin van vijf kinderen, waaronder ook twee jongere broertjes. Dus de beste omgeving om met beide benen op de grond te staan. Al zijn ze dan wel haar grootste fans. Als kind wist Marlous al dat ze zangeres wilde worden en denkt daar na vele jaren nog steeds het zelfde over…

Zangeres boeken

Als 10 jarige begon Marlous al fanatiek te zingen in een kinderkoor, waar ze veel mee optrad en vaak de solo kreeg. In de jaren die volgden probeerde ze zoveel mogelijk ervaring op te doen en trad op met open dagen, schoolfeesten enz.

Biografie Marlous

Ze bleef zich ontwikkelen qua zang en probeerde zich te oriënteren in de muziekwereld. Ze was veel bezig met netwerken, mensen vinden die haar konden steunen en die in haar geloven. Door aan het programma Idols op RTL 4 mee te doen, heeft Marlous veel mensen wakker geschud door haar grappige en lekkere brutale uitspraken tegenover Henkjan Smits! Hiermee heeft zij ook weer ervaring opgebouwd.

Boekingen van Marlous

Marlous is destijds in aanraking gekomen met mensen die haar wilden en konden helpen aan een eigen nummer. Het nummer (Als hij s’nachts piano speelt) staat bij de meeste Radiostations al jaren in de playlist, en wordt goed gedraaid. Na dit nummer heeft Marlous in 2007 een contract getekend bij Pinkrecords te Drachten en is ze samen met Eddy Harms aan de slag gegaan. Marlous en Eddy Harms hebben een single uitgebracht, getiteld ‘Jij alleen jij’.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Marlous kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Marlous wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Marlous wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Marlous online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Marlous kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Marlous boeken

Ben jij benieuwd hoe je Marlous kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Marlous boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Marlous

Marlous inhuren

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marlous

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand